FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali anunță că azi pune noul antrenor la FCSB: „Cred că el va fi până la urmă, da”

Elias Charalambous, în aer, în perioada în care juca în România, la FC Vaslui
Elias Charalambous, în aer, în perioada în care juca în România, la FC Vaslui

Articol de , , - Publicat miercuri, 29 martie 2023 11:40 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 12:34

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că e posibil să rezolve azi problema antrenorului. Indiciile conduc către cipriotul Elias Charalambous (42 de ani), jucătorul Vasluiului în sezonul 2012-2013.

Începând cu etapa a 3-a din play-off, când FCSB va evolua în deplasare cu CFR Cluj (9 aprilie), vicecampioana va fi obligată să aibă un tehnician cu licență Pro. Dacă nu va respecta regula, atunci prima abatere va fi sancționată, conform Regulamentului Disciplinar, cu o sancțiune de 10.000 de lei. Care se va mări cu 50% din precedenta sancțiune la fiecare încălcare a legii.

Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”
FCSB
Gigi Becali, conferință de presă la Palat, a doua zi după decizia ÎCCJ: „Ne luăm Steaua înapoi! Ei se vor numi Fotbal Club Talpan SB”

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „Cred că azi rezolvăm cu antrenorul”

„O să punem un antrenor, cred că azi rezolvăm. O să fie străin, cred că cipriotul, da. A jucat prin România. Mai multe știu cei de la club”, a declarat Becali în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la Palat.

Finanțatorul vicecampioanei a ținut să-l ironizeze și pe Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, pe seama aceluiași subiect: „O să-l invităm pe Burchel să-i spună antrenorului ce fotbaliști au voie să joace (n.r. - râde). O să-l punem pe Burchel să facă schimbările. Nu poate să vină la mine în curte decât cu mandat de la procurori. Poate îl pun pe Ferguson și stă pe scaun și doar dirijează”.

Elias Charalambous, antrenorul care ar putea veni la FCSB

Descrierea lui Becali conduce spre varianta Elias Charalambous, liber de contract din mai 2022, când s-a despărțit de Doxa Katokopias, grupare din prima ligă cipriotă.

Gigi Becali anunță că azi pune noul antrenor la FCSB: „Cred că el va fi până la urmă, da”
  • Elias a fost „secundul” celor de la AEK Larnaca în perioada 2017-2019, apoi „principal” la aceeași echipă timp de 3 luni, decembrie 2019-februarie 2020.
  • A mai condus alte două echipe din Cipru din postura de antrenor principal: Ethnikos (decembrie 2020 - noiembrie 2021) și Doxa Katokopias (decembrie 2021 - mai 2022).
  • În România, ca jucător, Charalambous a bifat 18 meciuri și un gol pentru FC Vaslui.
  • 74 de partide în total ca antrenor: 27 de victorii, 19 egaluri, 28 de eșecuri, golaveraj 86-89, 1,35 puncte câștigate în medie/meci.

Acum, antrenor de facto la FCSB e Mihai Pintilii, care, din cauza faptului că nu deține licența Pro, figurează în acte ca delegat și nu are voie să dea indicații în timpul meciurilor.

FCSB ar riscă să piardă cu 0-3!

Becali se grăbește să angajeze un tehnician cu licență Pro și pentru că FCSB riscă să piardă cu 0-3 în campionat, dacă se va prelungi perioada de timp în care roș-albaștrii nu vor avea un antrenor calificat pe bancă.

„Nerespectarea termenului prevăzut de art. 20 alin. 5 (numirea unui nou antrenor într-un anumit termen) (n.r. 30 de zile), se sancţionează cu neprogramarea la jocurile oficiale a echipelor clubului aflat în culpă. Sancţiunea va fi dispusă de Comisia de Disciplină a FRF în urma sesizării formulate de Comisia Tehnică”, transmite regulamentul.

Mai multe știri despre FCSB:

Pedepsită de UEFA, FCSB se mută pe Arcul de Triumf: „E vina acestui ninja, nu știe nimeni cine este și cum arată”
FCSB
Pedepsită de UEFA, FCSB se mută pe Arcul de Triumf: „E vina acestui ninja, nu știe nimeni cine este și cum arată”
Fanii FCSB, prezenți la România - Belarus » Gestul făcut în minutul 30 față de Edi Iordănescu
ROMÂNIA - BELARUS
Fanii FCSB, prezenți la România - Belarus » Gestul făcut în minutul 30 față de Edi Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
arnautull
arnautull  •  29 Martie 2023, 17:35

Si eu credeam ca s-a miscat Meme repede si l-au convins pe Nagelsman

clasicpun
clasicpun  •  29 Martie 2023, 15:37
Postat de odoacru pe 29 Martie 2023, 13:28

E ortodox de-al nostru, corespunde.

mai ti minte cand ai spus in vara ca urmeaza sa se intample ceva de sunt peste 40 de mii de suporteri la un meci al stelei din liga 1 cu no nameurile alea din slovacia.si uite ca s-a intamplat ieri. Steaua din liga 1 are palmaresul din 1947 si pana astazi. cam asta inseamna decizia de ieri.

arnautull
arnautull  •  29 Martie 2023, 14:11

Candva a facut istorie o reclama : nicio zi fare peste oceanic. Acum vedem ca nicio zi fara puscariasi la gsp :))))))) si cum balta are peste, uite asa prospera presa :D

Vezi toate comentariile (16)
Comentează