FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali și-a anunțat o nouă retragere din viața publică: „Trufie, mândrie, jignire. Nu mai vreau să fac păcate”

Gigi Becali// FOTO: Captură Antena 3 +44   FOTO
Gigi Becali// FOTO: Captură Antena 3

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 09:32 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 10:56

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că se va retrage din viața publică, așa cum a făcut-o în cea mai mare parte a anului trecut.

Finanțatorul roș-albaștrilor a apărut din nou la TV în ultimele zile din 2020, după o absență de câteva luni, dar acum anunță din nou că renunță la aparițiile publice.

„Viață publică... Nimic! Nici nu știu ce se întâmplă. Nu mă mai interesează! La revedere! Gata. Viață publică înseamnă păcate. Cum ies, cum trebuie să spun ceva, trufie, ori mândrie, ori jignire... Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat patronul FCSB la Antena 3, în primele zile din 2021.

Gigi Becali nu a petrecut de Revelion

Cunoscut pentru petrecerile pe care le făcea de Revelion, în special în Poiana Brașov, finanțatorul FCSB a lăsat să se înțeleagă că la finalul 2020 a renunțat la aceste obiceiuri.

„Pentru mine, sărbătoare nu înseamnă că mergem să bem vin, să mâncăm, să ne distrăm și să facem păcate. Nu, tată! Pentru mine, sărbătoarea înseamnă să fiu și mai strict, și mai credincios să stau și mai mult la biserica și să fac mai multe rugăciuni.

La mine este în fiecare zi sărbătoare. Eu mă bucur numai în Hristos și în Biserică. Sărbătoare pentru mine e în Biserică”, a adăugat Becali.

VIDEO  Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu...”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB nu păstrează toți banii din transferul lui Moruțan! Cât și de ce trebuie să plătească Gigi Becali

Gigi Becali se vede cu titlul în brațe » De ce exultă patronul de la FCSB: „Asta se va întâmpla în primăvară!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
danut1971
danut1971  •  03 Ianuarie 2021, 17:28

fortza dinamo!fortza cfr

danut1971
danut1971  •  03 Ianuarie 2021, 11:54
Postat de fero77 pe 03 Ianuarie 2021, 11:42

*** dinamo.punct.atat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  03 Ianuarie 2021, 11:43

Voi, ziaristii, sunteti vinovati pentru ca il ispititi cu tot felul intrebari si interviuri !! Cum se scapa la vreun scurt interviu, cum incepe sa debiteze tot felul de aberatii de genul “Popescu va fi mai mare decat Messi si Ronaldo”. Presa straina preia astfel de declaratie si ne facem de rusine in toata lumea !! Lasati-l in lumea lui !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează