FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un club uriaș din Europa, pe urmele lui Philip Otele » Oferta anunțată în străinătate: „Asta e strategia”

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 19:30 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 20:07

Atacantul lui CFR Cluj, Philip Otele (24 de ani), este pe lista de transferuri a campioanei în exercițiu din Serie A, Napoli, susține jurnalistul italian Fabio Cannavo.

Atacantul nigerian a devenit recent subiectul unei dispute tot mai încinse între patronul său de la CFR Cluj, Ioan Varga, și Gigi Becali.

Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul
REZULTATE ANALIZE
Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul

Philip Otele, dorit de Napoli

Philip Otele este dorit de Napoli, susține jurnalistul local Fabio Cannavo: „Napoli urmărește un atacant nigerian, joacă în România, la Cluj. Îl cheamă Philip Otele, a marcat deja 13 goluri în acest sezon. Strategia lui Napoili în privința acestuia ar fi să-l transfere, iar apoi să-l împrumute la altă echipă pentru a prinde minute”.

La Napoli, Philip Otele ar urma să devină coechipier cu conaționalul său, Victor Osimhen (25 de ani), principalul marcator al formației. Osimhen, cotat la 114 milioane de euro, a ajuns la Napoli în urmă cu 4 sezoane, fiind transferat de la Lille pentru 75 de milioane de euro.

Ioan Varga, mesaj fără precedent pentru Gigi Becali

Atacantul nigerian în vârstă de 24 de ani n-a impresionat în derby-ul cu FCSB (0-1), iar Becali a redus prompt cuantumul ofertei pe care i-o făcuse inițial lui Varga. „Spuneam de Otele că dau un milion. Nu mai dau, dau doar 600.000.

Dacă împotriva echipelor mari nu mișcă, de ce să îi dau un milion?! Îi dau 600.000. Pe cuvânt că nu mai dau un milion! L-am văzut astăzi. Un fotbalist cum e Coman driblează orice adversar. Tu dacă nu îl driblezi pe Crețu înseamnă că nu ai așa mare valoare”, a spus Becali, la Prima Sport.

Ioan Varga: „Nu are Becali bani să cumpere jucători de la noi”

Replica lui Varga a venit prompt. „Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el şi văd că şi-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. - FCSB)”, a declarat Neluţu Varga, citat de Antena Sport.

Anterior, el explicase că „în momentul de față nu avem nicio altă ofertă pentru Otele în afara de cea de la Brighton, din Anglia. Ei se gândesc la ce le-am propus eu: 6 milioane de lire și 20% dintr-un viitor transfer. Șeful scouting-ului de la ei (n.r. - Mike Cave) a zis că rămânem în contact, că va vorbi cu conducerea”.

Iar lui Becali susținea că i-a spus doar de 6 milioane de euro „pentru că-i aici, în România. Celor de la Brighton le-am cerut 6 milioane, dar de lire. Asta înseamnă vreo 7 milioane în euro”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: ,,Am spus de o lună că FCSB este campioană. Vor suferi în Europa după plecarea lui Coman"

Citește și:

Ioan Varga, mesaj fără precedent pentru Gigi Becali: „Și-a luat-o în cap!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Ioan Varga, mesaj fără precedent pentru Gigi Becali: „Și-a luat-o în cap!”
Dumitru Dragomir, vehement după arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Hațegan a primit ordin! Toată lumea vrea să se salveze Dinamo”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Dumitru Dragomir, vehement după arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Hațegan a primit ordin! Toată lumea vrea să se salveze Dinamo”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Aprilie 2024, 05:41
Postat de 22cea pe 15 Aprilie 2024, 22:04

Oricum e mai bine in Qatar , ca regele soselelor ucriniene :)))

oricum e mai bine ca la mimao!!!

Gorilla
Gorilla  •  16 Aprilie 2024, 00:01

:))))))))))))))))))))))))))))) Poate la FC Napolitane Calarasi....saracul Otele nici nu miscat cu fcsbistii. Sa arunce si ei pe piata povesti mai credibile, un locul 10 in turcia, un liga a doua din belgia

22cea
22cea  •  15 Aprilie 2024, 22:04

Oricum e mai bine in Qatar , ca regele soselelor ucriniene :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează