FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat situația la zi a plecărilor de la FCSB: „Ei doi sunt pa! Nu se discută altceva”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 15:57 / Actualizat joi, 04 martie 2021 16:13

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a anunțat numele celor doi fotbaliști care vor părăsi sigur clubul roș-albastru în vară: Aristidis Soiledis (30 de ani) și Alexandru Stan (32).

FCSB stă excelent din Liga 1, unde ocupă prima poziție și s-a calificat deja în play-off, însă la parcursul bun al trupei roș-albastre nu au contribuit toți fotbaliștii din lot. Fundașul stânga grec Aristidis Soiledis are doar un meci de campionat în acest sezon, înfrângerea de la Iași, 2-5 cu Poli, în timp ce Alexandru Stan, care joacă pe aceeași poziție cu Soiledis, nu a mai evoluat de mai bine de un an și jumătate!

Gigi Becali, despre plecările de la FCSB

Ambii apărători laterali mai au contract cu FCSB până la finalul sezonului, iar Becali nu intenționează în acest moment să le prelungească înțelegerile. În afara celor doi, niciun alt jucător nu va părăsi echipa, susține latifundiarul din Pipera.

„Soiledis şi Stan pleacă. Atât. În rest, nu am nicio treabă. Ce treabă am eu cu Panţiru? Sper să îşi revină. Nu mă gândesc acum la plecare de jucători. Singurul lucru este numai campionat şi atât. Nu se discută nimic altceva. Nici sosiri, nici veniri”, a spus Becali pentru as.ro.

Situația incredibilă a lui Alexandru Stan

Alexandru Stan încă se află la FCSB și încasează lunar salariul de 10.000 de euro doar pentru antrenamente individuale. De jucat, nu a mai jucat în niciun meci de mai bine de un an și jumătate. Experimentat și polivalent, fundaș bun pentru ambele laturi ale defensivei, Alex a început direct ca titular la FCSB în 2018, apoi s-a accidentat serios la genunchi.

Gigi nu a avut răbdare să-i permită o recuperare „ca la carte” și a forțat utilizarea lui într-un meci cu Alașkert, în Europa League. Antrenorul de atunci, Bogdan Andone, insistase că jucătorul nu era capabil să evolueze la acea vreme. Patronul l-a titularizat oricum și a urmat o nouă accidentare gravă a apărătorului. Clubul nu a mai așteptat deloc recuperarea lui, l-a scos din lot și nu a vrut să mai audă de el.

Becali s-a enervat și mai tare la începutul pandemiei, atunci când aproape toți fotbaliștii fuseseră de acord să semneze pentru reducerea salariilor. Stan a refuzat, și-a păstrat venitul de 10.000 de euro lunar. O sumă pe care continuă s-o încaseze. Va mai avea salariul acesta până la 30 iunie 2021, atunci când contractul lui cu FCSB o să expire.

Aristidis Soiledis, curtat din zona Golfului

Soiledis nu a mai jucat la FCSB din septembrie, dar nu duce lipsă de ofertă. Grecul este ademenit de o echipă din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite cu un salariu important, de 350.000 de euro pe an.

În cei aproape doi ani petrecuți la FCSB, Soiledis a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie un gol. În acest sezon a fost trecut pe linie moartă de Gigi Becali, pe poziția sa fiind preferat mai întâi Ionuț Panțîru, ulterior Risto Radunovic.

VIDEO. Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, declarații surprinzătoare! În ce condiții va juca FCSB în Ghencea

Noi detalii despre protestul semnat de Gigi Becali: „Pierd bani din cauza lor!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
balaur
balaur  •  05 Martie 2021, 09:45
Postat de Liviu Popovici pe 04 Martie 2021, 16:36

Asta ca sa vedem cate minciuni baga GSP=ul pe surse!

Ce minciuni, gigist prostovan?

johnwick
johnwick  •  04 Martie 2021, 20:15
Postat de p____n pe 04 Martie 2021, 16:44

''Nici sosiri, nici veniri'' Asa, Gigi! Bine ca nu-s sinonime cuvintele astea. :))) In alta ordine de idei: cu FC FCSB au semnat, cariera si-au sabotat!

Man?

vali.gazzaev
vali.gazzaev  •  04 Martie 2021, 17:27

Stan are 10 k pe luna? Good job, nea cici :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează