FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Gigi Becali: "Poate cumpăr chiar eu drepturile TV"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 16:38

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, marţi, la sfîrşitul Adunării Generale a LPF, în care s-a discutat despre vînzarea drepturilor de televizare, că există posibilitatea să le cumpere chiar el

"Pe mine mă interesează banii de televizare. Şi poate cumpăr eu drepturile de televizare. O să vedem", a spus Becali.

Finanţatorul stelist nu a menţionat ce se va întîmpla în cazul în care el va cumpăra drepturile de televizare, dacă îşi va face un post propriu sau dacă le va vinde altora.

Liga Profesionistă de Fotbal a vîndut până acum trei din cele nouă pachete pentru transmiterea meciurilor din Liga I. La Adunarea Generală a LPF de marţi s-a stabilit un plafon de vînzare a celorlalte şase pachete rămase de 45 de milioane de euro pentru trei ani sau 15 milioane de euro pentru un an. Cesiunea drepturilor de televizare a celor şase pachete de meciuri pe următoarele trei sezoane ale Ligii I se va face printr-un concurs de oferte care se va încheia la 27 iunie, ora 12.00, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
dan76cj
dan76cj  •  21 Iunie 2011, 20:58

bun, am inteles ca poate cumpara drepturile de televizare, dar ce face cu ele? Isi face post de televiziune? si cum il difuzeaza? o sa mor de ras cand o sa ii ceara firmele de cablu bani ca sa aiba acces pe reteaua lor! daca se gandeste la pay-per-view, cred ca glumeste: cine dracu da bani sa vada meciurile jalnice din liga lui Mitica?

samy1
samy1  •  21 Iunie 2011, 19:04

Putini stiu, dar gigi are un post tv

cipry
cipry  •  21 Iunie 2011, 18:30

Stiti ce se va intampla cu pachetele daca le va cumpara nea Gigi? Simplu... da Samuila o raita pana la palat si se rezolva... :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează