FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali povestește ce a vorbit cu Rădoi după demisie și a luat o decizie neașteptată în privința viitorului antrenor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 09:29

Mirel Rădoi a demisionat duminică seara, după eșecul Stelei în fața Astrei, 0-1. 

"Ştiam că pleacă. L-am rugat să rămînă măcar pentru meciul cu Astra. Pleca, oricare ar fi fost rezultatul cu Astra. Motivele sînt că nu se înţelege cu echipa şi nu este bine înţeles. Eu am insistat să rămînă, dar a spus că e mai bine pentru echipă să plece el. Nu a fost nici o ceartă, nimic. În rest, va rămîne în jurul echipei, la club, într-o funcţie, se va ocupa de anumite secţii", a spus Becali, conform romaniatv.net.

Finanțatorul Stelei a surprins cînd a vorbit despre situația de pe banca echipei și ce se va întîmpla după plecarea lui Rădoi. 

"Nu mă mai grăbesc să pun acum un antrenor. Mai sînt mi se pare 4 etape pînă în iarnă şi în astea 4 etape va rămîne Ţiţi Dumitriu. Am stat şi m-am gîndit că nu are rost să mă grăbesc, pentru că va veni pauza de iarnă şi pînă în ianuarie-februarie nu vom lua antrenor".

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
cristid.
cristid.  •  30 Noiembrie 2015, 17:45

Cristi Dragan Cat a decazut ciobanul (bine, nu e ca si cum inainte se afla pe un piedestal). Anul trecut il angajase pe Galca pe un borcan de muraturi, daca va aduceti aminte. Era in ultima secunda sa nu mai semneze Galca pentru ca avea salariul chiar mai mic decat negociase (si oricum avea un salariu infim). Acum, Radoi a "antrenat" pe gratis (sau a dat chiar bani, dupa unele zvonuri). *** ciobane, furi atat si tot n-ai bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1670103173265095
Mihai Prelipcean  •  30 Noiembrie 2015, 15:41

Ramane sub pulpana nasului. Normal.cine sa il vrea

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Noiembrie 2015, 14:15

era previzibil.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează