FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pregătește mutarea anului: l-a sunat pe Olăroiu pentru a-l aduce la FCSB! Ce ofertă i-a făcut

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 20:40

Deși a anunțat că postul lui Nicolae Dică e sigur (Detalii AICI), patronul FCSB ar avea alte planuri.

Gigi Becali ar vrea să dea lovitura și să-l aducă înapoi pe Cosmin Olăroiu și l-ar fi contactat deja pe antrenorul care a dus-o pe FCSB în Champions League, în 2006, și în semifinala Cupei UEFA, în sezonul 2005-2006.

Olăroiu, 49 de ani, este la în China, la Jiangsu Sunning, locul 5, unde câștigă 7 milioane de dolari pe sezon. Becali ar vrea să-l aducă pe Oli în noiembrie, la finalul campionatului chinez, și i-ar propune un bonus consistent dacă o duce pe FCSB în grupele Champions League, potrivit sport.ro.

Olăroiu a mai fost la FCSB în 2002, în 2006-2007 și în 2011, cucerind un campionat, o Supercupă și o Cupă a României. De-a lungul carierei, Cosmin Olăroiu a mai antrenat la FC Național, FCSB, Poli Timișoara, Al Hilal, Al Sadd, Al-Ain, Al Ahli, naționala Arabiei Saudite și Shabab Dubai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  19 Octombrie 2018, 10:25

of!!! te duci oierule cu sacul la pomul laudat. acest individ nu mai vine in tara si nu are loc nici in strainatate in vest. este un antrenor compromis. traieste pentru bani si echipe de cacao unde poate sa ii mai vrajeasca. acest individ este cea mai mare teapa a fotbalului romanesc. este si motivul pentru care nu a mai dorit sa intre in fotbalul din tara indiferent de bani. nu face fata. si atunci i se duce toata faima. asa romanul ramine cu ceea ce a facut in niste conjucturi favorabile. nu a antrenat nimc in vest . la arabi le-a prins un spil si a reusit . este mai gras si cu bani mai multi. la ceea ce l-am vazut are clanta mare si arogante gratuite. isaila , rednic, chiar dica sint antrenori peste el. o sa vadeti. de venit nu va veni si am spus motivul. oierul nu va gasi vreun antrenor mai bun ca dica. dica a fost distrus de becali penru ca este un om bun si respectuos. in locul lui as pleca . la arges si as antrena linistit si as dovedi clar ce antrenor sint. il inteleg ce vrea. dar nu -l va lasa sa cistige campionatul gurile rele. altii vor trage foloasele. daca este destept va pleca. simplu si la obiect. tot ce face acest " vataf" fara eduatie fara bun simt distruge jucatori , antrenori si isi bate joc de mai toti din jurul sau. banul i-a luat mintile. nu poate daa nu apare la radio la tv sa vorbeasca. ahtiat sa fie in centrul trebii este normal ca nu cred ca el si ai lui pe cind era cioban aveau televizor. aveau bani si atit. dar il paste

520143398153430
Pavel Radu  •  19 Octombrie 2018, 08:08

Olaroiu -n sus , Oli in jos mare antrenor ,dar unde ? Prin Asia , unde intradevar, mai antreneaza si mari antrenori dar care au trecut ( si nu asa...) pe la mari forte ale fotbalului mondial. Pai daca Oli , este asa "grande " de ce nu se inghesoaie niciun club din Europa sa-si asigure serviciile lui ?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  19 Octombrie 2018, 00:08
Postat de Abigail Laslas pe 18 Octombrie 2018, 21:46

nu mai stie hartia de peste ce sa mai inventeze, ca sa faca haterii trafic. vedeti ba, ***, bixi-pixi, ***

he, he, nu s-or prins cine-i bixi-pixi, ca-l cenzurau si pe-ala. ridicol

Vezi toate comentariile (11)
Comentează