LIGA 1  ·  FCSB

Gigi Becali pregătește un supertransfer după ce l-a ratat pe Andrei Cristea! E gata să-i dea o nouă lovitură lui Dinamo

Vineri, 11 Ianuarie

După ce l-a ratat pe Andrei Cristea, care a ales CS U Craiova, Gigi Becali ar putea forța discuțiile cu Dorin Rotariu, fotbalist care are o situație grea la AZ Alkmaar și n-ar refuza o mutare la FCSB. 

Gigi Becali a recunoscut în mai multe rânduri că și-l dorește pe Dorin Rotariu (23 de ani). Nici MM n-ar spune nu unui transfer al unui jucător de valoare, internațional cum este Rotariu: 

„Dacă va mai apărea vreun fotbalist de mare valoare, care să ne convingă că îşi poate face simţită prezenţa şi că poate să ajungă titular la Steaua, atunci se schimbă datele problemei. Dar acum stăm bine”, a zis MM Stoica.

Contra: "Rotariu să-și caute echipă"

Într-un interviu acordat FRF TV, Cosmin Contra a abordat și subiectul stranierilor. A apreciat revenirea pe teren, cu reușite, a lui Florin Andone la Brighton, în Anglia.

Referindu-se la Dorin Rotariu, de la AZ Alkmaar, selecționerul a spus că "am avut o discuție cu el, mi-a spus că e nemulțumit de situația lui de la echipă și că va încerca să rezolve lucrurile, să găsească o echipă la care să joace".

Ajuns vara trecută la AZ Alkmaar, Rotariu (23 de ani) a reușit să adune în acest sezon doar 114 minute în 17 etape de campionat.

1.000.000 €este cota lui Dorin Rotariu pe transfermarkt Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (59)

Sirius Garfield  •  11 Ianuarie 2019, 21:01

E e prea zgircit sa fac el doar zice da nu face poate daca ar lua numai gratis și să îi vinda pe multe milioane de aceea nu îl interesează să câștige campionatul el cîștiga așa mai multi bani ia pe gratis și îi umfla și îi vinde scump campionatul să îl cîștiga clujul Craiova sau cinevo vrea apoi joaca teatru se da de pămînt că na cîștiga campionatul și promite iar și iar că la anul cumpără jucători și tot asa

valiza.epo  •  11 Ianuarie 2019, 19:40

Si care e super-transferul?!

kordell  •  11 Ianuarie 2019, 18:46
Postat de Dan Dumitrescu pe 11 Ianuarie 2019, 17:20

Bietul oier nu mai are nici o consolare pentru ratarea inca unui titlu decat sa transfere fosti dinamovisti. Mare lovitura data lui Dinamo! ***

Da lovitura de lovitura ,Dinamo si-a luat banul pe el si la revedere, ce treaba mai avem cu el ???

Vezi toate comentariile (59)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1