FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS MIOVENI, DUMINICĂ, ORA 20:15, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Prepeliţă s-a sucit, vrea vreo 200.000 de euro în plus! Dar îi voi da, n-am ce să fac!"

Andrei Prepeliţă a bifat 120 de jocuri în tricoul Craiovei, pentru care a înscris 7 goluri
Andrei Prepeliţă a bifat 120 de jocuri în tricoul Craiovei, pentru care a înscris 7 goluri

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 18:46

UPDATE 18:40 // Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul mijlocaşului Andrei Prepeliţă.

"Prepeliţă nu mai vrea condiţiile alea, treaba lui! Să vedem ce va fi. E în alt regim juridic, e liber şi vrea mai mulţi bani. Nu e chiar mare diferenţa, vrea vreo 200.000 de euro în plus. Şi nu mai vrea pe cinci ani, ci pe trei ani. Eu am făcut ce au făcut specialiştii, pe prepeliţă îl iau că a zis Iordănescu de el", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", la DigiSport.

Gigi Becali se poate declara fericit! Astăzi a rezolvat transferurile lui Bourceanu şi Nikolici, dar şi ale celor doi jucători de la Universitatea Craiova: Mihai Costea şi Andrei Prepeliţă.

Patronul Stelei a dezvăluit la ce inginerie a recurs pentru a-i lua pe cei doi jucători, blocaţi pînă acum de ANAF din cauza datoriilor pe care Craiova le avea la bugetul de stat. Deşi a plătit 1.4 milioane de euro pentru transferul lui Costea jr, Becali spune că l-a pus pe acesta să semneze contractul ca liber de contract, pentru ca fiscul să nu mai aibă motive de a cere un procent din transferul acestuia.

"Eu i-am plătit lui Mititelu pentru că aşa ne-am înţeles, dar astăzi i-am spus să semneze ca liber de contract pentru că altfel nu ne dădea voie ANAF-ul să-l înregistrăm. Şi Prepeliţă e rezolvat, deci acum putem spune că avem echipă", a declarat Becali în urmă cu cîteva minute.

Patronul stelist Gigi Becali a rezolvat azi la ANAF şi transferurile lui Bourceanu şi Nikolici, care pot evolua şi ei duminică, la Constanţa.

Meciul Steaua - CS Mioveni se va disputa duminică, la Constanţa, de la ora 20:15. Meciul va fi transmis în direct de DolceSport şi liveTEXT de GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
merdisos
merdisos  •  29 Iulie 2011, 20:12

Las-o mai moale bai imperatoare, ca nici voi nu va bucurati prea mult in Europa in ultima vreme. Suferiti atata ca nu mai avem loc de voi ...

merdisos
merdisos  •  29 Iulie 2011, 19:58

Da chiar, de ce s-a suparat pe vesnicul sau prieten Samuila ? (nu ma uit la tampeniile lui de emisiuni) Bravo ciobane, acuma ai luat retrogradat la suprapret. Vai de capul tau, cu banii aia luai 2 de Teixeira, care-s de 10 ori mai buni ca Prepelitii tai.

alpin
alpin  •  29 Iulie 2011, 19:53

Mai spala Gigi niste bani! Prepelita nu va vedea nimic!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează