FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Becali prevestește „moartea” lui Dinamo și îl avertizează pe Ionuț Negoiță: „Vin ăia și îți sparg mașina”

Gigi Becali este din 2003 conducătorul FCSB
Gigi Becali este din 2003 conducătorul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 14:55

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, a vorbit despre Dinamo, eterna rivală a roș-albaștrilor.

Patronul vicecampioanei României în exercițiu susține că formația din „Ștefan cel Mare” va traversa în continuare o perioadă dificilă: „Suporterii vor plăti 180.000 de euro, dar echipa va muri după aceea, deoarece nu au marfă de vânzare”.

  • CONTEXT: Suporterii lui Dinamo, echipă care are nevoie vitală de 180.000 de euro pentru a-și lua licența până la finele lunii aprilie, s-au alarmat după anunțul sumbru făcut de patronul Ionuț Negoiță. Au făcut apel la fanii înscriși în programul DDB, au mai adunat și noi membri și au strâns deja 45.000 de euro - detalii, AICI.

Gigi Becali: „Dinamo va muri, nu are marfă de vânzare”

Suporterii vor plăti 180.000 de euro, dar echipa va muri după aceea, deoarece nu au marfă de vânzare. Sunt unii care vor să speculeze, care nu au bani mulți și nu pot salva echipa la ora asta. La Dinamo trebuie să vină unu care să bage 10 milioane, să cumpere 7-8 jucători și după să se bată la campionat. 

Eu nu văd o persoană care să facă asta. Dacă Borcea nu se bagă și e disperat, dacă Badea nu bagă… atunci cine? Dinamo nu are un patron care să conducă bine, dar dacă ar avea un bun conducător, atunci suporterii ar face spectacol acolo. 

Negoiță trebuie să fie respectat pentru că a ținut-o pe Dinamo în viață. Eu nu vreau să jignesc sau să critic, dar la un club ca Dinamo trebuie să riști. Te bagi, dar nu dacă ai 3 milioane. E un club greu, e un club de vin ăia și îți sparg mașina, sunt fanatici”, a declarat Becali, la Pro X.

VIDEO Dinamo riscă falimentul. Anunțul făcut de Ionuț Negoiță

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Răgaz pentru Negoiță: „Procesul de licențiere, amânat cu o lună” + adevăratul motiv pentru care „câinii” vorbesc despre faliment

Banii sau falimentul! Sumă uriașă de care are nevoie Dinamo pentru a încheia sezonul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
300.de.oi.proaste
300.de.oi.proaste  •  14 Aprilie 2020, 23:23

Gigi prima dragoste nu se uită! Hai Dinamo!

nikolas.
nikolas.  •  14 Aprilie 2020, 16:29

Jiji lasa-i tu pe aia sa-si linga ranile, ca oricum vor faliment, tu vezi mai bine de clubu tau unde esti patron, ca ne bat astia de la FIFA la usa ca trebuie sa platesti pentru Polonezu ala cu nume de fruct KIWICHEIZGHE si mai ai de achitat si danezilor de la EFSBJER pentru adi petre.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează