FOTBAL  »  Superliga  »  BORCEA, CONDAMNAT LA 5 ANI

Gigi Becali, prima reacție după condamnarea lui Cristi Borcea: „Asta e maximum ce pot să-i facă. Am vorbit cu el”

Cristi Borcea și Gigi Becali
Cristi Borcea și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 16:04

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce finul său, Cristi Borcea, a fost condamnat la 5 ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor.

"Asta e situația, am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla așa ceva, pentru că el a fost achitat în primă instanță. El parcă simțea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic, pentru că a fost achitat pe fond", a spus Gigi Becali la B1 TV.

BECALI DESPRE CONDAMNAREA LUI BORCEA

Patronul de la FCSB e convins că finul său va fi eliberat în câteva luni: „O să trebuiască să se contopească pedepsele și să rezulte o nouă pedeapsă, care, conform legilor, nu poate depăși zece ani, dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câștig, aproape șase ani, iar din zece ani trebuie să facă șase ani și opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo șase ani cu câștigul și cu recursul compensatoriu, deci va trebui să facă maximum șase luni de pușcărie.

Se duce acolo, contopirea durează o lună-două. O să dea regim deschis direct, o să-l trimită la muncă, o să mai facă șase luni și o să vină acasă. Asta e maximum ce pot să-i facă”.

 Citește și: 

Borcea, condamnat DEFINITIV la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor! Un alt fost acționar al lui Dinamo condamnat tot cu executare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
breitner
breitner  •  09 Februarie 2019, 16:51

Ciobanul infractor stie oare?

ray51
ray51  •  09 Februarie 2019, 09:42

Cum se mai aduna astia...

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  09 Februarie 2019, 07:03

Adevărul este că Dinamo naște monștri.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează