FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prins într-un vârtej de acuzații în procesul lui Puiu Popoviciu: „Judecătorul i-ar fi cerut lui Becali 2 milioane ca să-l ajute să pună mâna pe Steaua! Becali i-ar fi dat mită pentru a ieși din închisoare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 15:37 / Actualizat duminica, 13 iunie 2021 17:13

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost implicat în procesul din Marea Britanie al omului de afaceri Puiu Popoviciu.

Gabriel Aurel „Puiu” Popoviciu nu se întoarce în România, unde are de executat 7 ani de închisoare, după ce Curtea Supremă a Regatului Unit i-a acceptat apelul împotriva deciziei de extrădare, potrivit Libertatea.

Condamnat definitiv în 2017 la 7 ani de închisoare, pentru că a preluat ilegal 224 de hectare de teren, care erau ale Universității de Științe Agricole, Puiu Popoviciu a vrut să-i convingă pe judecătorii din Marea Britanie că nu a avut parte de un proces corect în România.

Avocații lui Popoviciu au susținut că există anumite legături între Gigi Becali, prezentat drept rivalul acestuia și principalul martor al acuzării, și fostul judecător Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, cel care l-a condamnat pe Puiu Popoviciu în primă instanță, în 2016, la 9 ani de închisoare și a dispus confiscarea terenurilor din Băneasa, potrivit g4media.ro.

Gigi Becali, prins în procesul lui Puiu Popoviciu

Sursa citată prezintă mai multe relatări din timpul procesului, în care apare și numele lui Gigi Becali, patronul FCSB. Avocatul lui Popoviciu a susținut că judecătorul era un apropiat al lui Becali, că ar fi primit mită de la el, că ar fi jucat jocuri de noroc pe bani și că l-ar fi consiliat în afaceri și în problemele juridice.

Mai mult, avocatul a spus că fiul lui Tudoran i-ar fi spus că “judecătorul Tudoran l-ar fi consiliat pe Becali să pună mâna pe clubul de fotbal Steaua și i-ar fi cerut 2 milioane «de euro sau dolari», notează g4media.

În plus, apărătorii lui Popoviciu au spus că a auzit de la un alt martor că Becali i-ar fi dat mită judecătorului Tudoran suma 200.000 de euro ca să îl ajute să iasă din arest în 2013.

Decizia ÎCCJ a fost luată în necunoștiința acestor dovezi, acum disponibile, privind relația dintre judecătorul Tudoran și Becali. ÎCCJ nu i s-a cerut să reexamineze cazul din perspectiva faptului că judecătorul de la fond a avut o relație de-a lungul anilor, apropiată și coruptă, cu martorul cheie al acuzării
- lordul judecător Holroyde în timpul procesului lui Popoviciu

VIDEO Constantin Dănilescu nici nu vrea să audă de Becali: „N-aș putea lucra cu Gigi! M-am simțit ca ultimul om când m-au izolat de la Steaua”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Antrenorul aflat pe lista lui Becali ironizează situația de la FCSB: „Cum să nu aibă tehnician? Gigi a fost mereu acolo și e cel mai de succes antrenor”

Gigi Becali, plan SF: „Vreau un miliard de euro! Nu-mi stă nimeni în cale”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
bodystyle74
bodystyle74  •  14 Iunie 2021, 12:03

Daca Popoviciu are probe, atunci e simplu, daca in schimb doar doreste sa pozeze in victima prin presa ,atunci e jalnic.

karpathin
karpathin  •  14 Iunie 2021, 11:22

*** este o rușine faptul că fotbalul românesc este promovat doar ca o anexă a acestui individ, iar GSP are un rol esențial în menținerea acestei stări de fapt nocive. Fotbalul românesc și societatea românească nu pot să se echilibreze atâta vreme cât astfel de inși sunt atât de promovați. În fotbal efectele se văd, campionatului îi lipsește pasiunea suporterilor, acolo unde nu există pasiune, apar afaceriștii de carton care-și fac de cap, naționala este în picaj, doar CFR Cluj câștiga campionatul deoarece este o ultimă oază de apoximativă normalitate. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  14 Iunie 2021, 06:50
Postat de hermannburg pe 14 Iunie 2021, 00:41

***

Johnwick/laslas/babuilie *** gigist din Sibiu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează