FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pune două condiții pentru a reveni în fotbal: "Dacă Burleanu face asta, mă întorc" » Dezvăluie discuția avută cu omul de încredere al șefului FRF: "I-am dat un pont"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 10:52

Gigi Becali a anunțat și în această dimineață că s-a retras de la FCSB după ce Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF și a dezvăluit ce trebuie să se întâmple pentru a reveni în fotbal.

"Butoanele nu sunt ale lui Burleanu. Le-a inventat Mircea Sandu. Acum suportăm noi din 8 în 8 ani. Noi la Liga 1 aveam 14 voturi și fotbalul feminin are 29 de voturi. să-l punem pe Botezatu să intre în fotbal și să candideze el. 

M-am retras. La 4 jumate dimineață am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga.

 Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu și la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu. Am depus mandatul nepotului Vasile Geambazi. Va prelua toată activitatea. El finanțează de vreo 2 ani. Nu are el bani? Are mai mulți ca mine. Echipa nu are de suferit.

Eu respect votul. Așa e democrația, chiar dacă e și dictatura majorității. Au votat să fie sănătoși. Eu sunt dispus să revin în fotbal. Dar Burleanu trebuie să facă două lucuri. Trebuie să schimbe regula tirnaică prin care nu poți candida la FRF dacă nu ai fost doi ani în administrație. Și trebui să-l schimbe pe Kyros Vassaras de la conducerea CCA. Dacă pune președinte român revin imediat în fotbal. Mă deranjează și mă simt jignit că arbitrajul e condus de un grec.

Nu îmi pasă de cine e președinte la Federație. Vreau doar să nu fie tiran și să nu îmi pună bețe în roate. Burleanu nu are ce să-mi dea și nici ce să-mi ia. M-am retras pentru că nu vreau să fiu într-o Federație condusă tiranic", a declarat Becali la Pro X.

nU ARE NICIO FUNCȚIE

În acest moment, Gigi Becali nu ocupă nicio funcție oficială la FCSB. El a renunțat în 2010 la 27% dintre acțiunile societății și s-a retras, teoretic, complet din structura clubului. Pachetul majoritar îl dețin două rude ale sale, Constantin și Vasile Geambazi.

Acționarii FCSB:
Constantin Geambazi 56%
Vasile Geambazi 37%
Tomaida Bădescu 4%
Marius Ianuli 3%

"M-a sunat Bodescu și i-am dat un pont"

Becali a dezvăluit că a fost sunat de Gabriel Bodescu, secretarul general FRF, și i-a dat un pont acestuia înainte de alegeri.

"M-a sunat înainte de alegeri Bodescu și mi-a zis să-l votez pe Burleanu. Dar am zis că sunt cu Lupescu. Mi-a zis că nu îmi va părea rău. Și i-am spus «Uite, pentru faptul că ai apelat la mine și pentru că am dragoste, îți dau un pont. Spune-i lui Burleanu să folosească în campanie ce a făcut în mandat. Sunteți fraieri. Voi ați salvat fotbalul românesc la treaba cu impozitele».

Noi, cluburile nu mai plătim 70%, ci 29%. Plus că la banii dați ca prime plătesc 2% taxe. Dar Burleanu nu cred că știe că a făcut-o. Poate s-a nimerit, dar s-a făcut. Fără sprijinul FRF nu se putea face. FRF a propus modificări la legea sportului și codul fiscal. De mulți ani se lucrează la asta.

După ce am vorbit cu Bodescu, l-am sunat pe Argăseală și i-am zis că m-a convins. Este vrăjitor. Are putere de convingere. ", a adăugat Gigi Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
105933570212125
Tudora Gheorghe  •  20 Aprilie 2018, 10:39

Vol avea naționale de bâlbâiți *** .Pàcat çà nu se vor califica.Sau poate çà este bine çà nu se vor califica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  20 Aprilie 2018, 01:18

Fratii Geambasii conduc fcsb? :)))Nici ca se putea un nume mai nimerit pt aceasta societate infiintata prin frauda!

merace
merace  •  19 Aprilie 2018, 21:53

Ce ar insemna sa se intoarca Gigi in fotbal?! Sa imparta iar valize unde are interes? Sa minta iar in presa fara rusine, dupa care sa fie iertat la spovedanie? Sa ingrase iar oi la FCSB pentru profit?! Dupa parerea mea, fara Gigi, fotbalul romanesc are o sansa sa mearga mai bine. Dar mai trebuie sa dispara si ceilalti corupti...

Vezi toate comentariile (51)
Comentează