FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, ironizat de un patron din Liga 1: „Îl iau pe Bouhenna de la FCSB, dacă Gigi îmi dă 500.000 de euro”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 18:45 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 19:58

La doar câteva ore după ce Gigi Becali a anunțat că va renunța la fundașul central Rachid Bouhenna (31 de ani), Valeriu Iftime spune că l-ar aduce la FC Botoșani.

Patronul moldovenilor a fost întrebat dacă l-ar dori pe Rachid Bouhenna și a avut un răspuns ironic. Iftime l-ar aduce pe algerian, doar dacă ar primi și 500.000 de euro de la Becali.

Gigi Becali era în direct la TV când a fost oprit de Poliție » Cum a scăpat de amendă: „Cică e pentru binele publicului”
INEDIT
Gigi Becali era în direct la TV când a fost oprit de Poliție » Cum a scăpat de amendă: „Cică e pentru binele publicului”

Iftime, mesaj ironic pentru Becali: „Îl iau pe Bouhenna dacă îmi dă 500.000 de euro”

„Îl iau pe Bouhenna. Mâine îl iau. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro. Schimb de fundași nu fac. Dican e foarte bun și tânăr, iar Boli e foarte bun. Dar să mi-l dea pe Bouhenna și niște bani”, a spus Valeriu Iftime la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

  • Bouhenna a venit în această vară liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj. Algerianul a bifat 4 meciuri pentru roș-albaștrii în Liga 1, în două dintre ele fiind schimbat la pauză. El a fost înlocuit după prima repriză cu Rapid (0-2) și FCU Craiova (1-1).
  • Bouhenna a fost integralist doar cu CS Mioveni, scor 1-1 în etapa a patra.

Gigi Becali, azi, despre Bouhenna: „La revedere, tată!”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat în această dimineață că Rachid Bouhenna nu va mai face parte din echipă. 

Stoperul venit în această vară l-a enervat pe Becali cu prestația din meciul cu Chindia, câștigat de FCSB cu 3-2. Bouhenna a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 68 cu Dawa.

„Cumpărarea va fi cumpărare și vor mai veni 2-3 jucători. Vor fi și atacanți și fundași centrali, că fundași centrali avem doar doi. Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. 

L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!».

Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, a „tunat” Becali, la Pro Arena.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre jocul lui FCSB: „Este un haos total!”

Citește și:

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Viking + MM reacționează după dezvăluirile din GSP: „Vor dispărea până la amurg!”

Cum vrea Dică să o blocheze pe Viking: „Trebuie să schimbăm anumite lucruri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  18 August 2022, 15:59

pai are dreptate Gigi .. el ii plateste regeste ..sa joace perfect.. la cum sunt platiti!!! ai gresit, fie si o singura data,.. ai gresit, ai platit! Sun de acord cu Gigi, care sigur ii da un 10-15 mii lunar, algerianului./....

abavati
abavati  •  18 August 2022, 12:19

alt mare guraliv. ia la bete LPF, FRF, ONU, etc. dar voteaza cuminte ca la sedintele de partid.

florianveress
florianveress  •  18 August 2022, 00:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close