FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Câte bilete au mai rămas la FCSB - Viking + MM reacționează după dezvăluirile din GSP: „Vor dispărea până la amurg!”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a declanșat un război împotriva bișnițarilor care vând la preț dublu, chiar triplu, bilete pentru meciul cu Viking, din play-off-ul Conference League.
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a declanșat un război împotriva bișnițarilor care vând la preț dublu, chiar triplu, bilete pentru meciul cu Viking, din play-off-ul Conference League.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 17:26 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 18:49

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a declanșat un război împotriva bișnițarilor, după ce GSP.RO a dezvăluit că aceștia au început să vândă la preț dublu, chiar triplu, bilete pentru meciul cu Viking, din play-off-ul Conference League.

UPDATE » Au mai rămas 3.000 de bilete la FCSB - Viking

FCSB a anunțat că mai sunt 3.000 de bilete disponibile pentru meciul cu Viking. Acestea se vor vinde exclusiv la casa de bilete de la Arena Națională, de pe Bulevardul Basarabia. Casa de bilete se va deschide joi la ora 11:00, astfel că vânzarea online se va opri.

Ultimele 3.000 de bilete, joi la case! FCSB anunță că ultimele 3.000 de bilete disponibile pentru partida cu Viking Fotball vor fi disponibile la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia joi, începând cu ora 11:00. 

În consecință, vânzarea online de pe www.bilete-fcsb.ro va fi oprită și ne vom concentra EXCLUSIV pe vânzarea tichetelor la case. Vă mulțumim pentru mobilizarea extraordinară și suntem siguri că veți crea o atmosferă de vis și mâine seară!

- comunicat FCSB

Mihai Stoica, măsuri împotriva bișnițarilor de la FCSB - Viking

Biletele pentru meciul cu Viking sunt aproape de epuizare. Peste 22.000 fuseseră deja vândute la ora prânzului. Bișnițarii încearcă să profite de acest lucru, iar pe site-urile de specialitate au apărut deja tichete la preț triplu. 

Cum vrea Dică să o blocheze pe Viking: „Trebuie să schimbăm anumite lucruri”
FCSB - VIKING
Cum vrea Dică să o blocheze pe Viking: „Trebuie să schimbăm anumite lucruri”

Mihai Stoica cere măsuri legale împotriva celor care fac speculă. Vrea să afle și dacă există oameni din cadrul clubului care direcționează biletele prin alte metode decât cele oficiale. 

„Pentru ca bișnițarii să dispară trebuie ca NIMENI să nu mai cumpere bilete de la ei. 

Cine are dovezi că există persoană/persoane din club care-i ajută să obțină bilete altfel decât poate achiziționa oricine, să-mi scrie și promit că persoana/persoanele va/vor dispărea până la amurg. Sunt convins însă că nu există”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de facebook. 

Artificiul prin care FCSB câștigă 5% din Arena Națională la meciul cu Viking

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, le-a cerut celor din club să facă o solicitare la UEFA, pentru a cere ca fanii norvegieni să fie lăsați să stea în una dintre cele două peluze. S-a mers pe argumentul că respectivele zone sunt interzise pentru fanii FCSB-ului, nu și pentru cei ai oaspeților.

Iar forul de la Nyon a dat aviz favorabil solicitării, astfel că nordicii vor sta în peluză, iar cele 1.500 de locuri care erau blocate la tribuna I sau a II-a vor fi eliberate și scoase la vânzare pentru fanii trupei lui Dică.

VIDEO Cum vede Dumitru Dragomir șansele echipelor românești în Conference League

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Mititelu nostalgic » A oficializat transferul fiului atacantului care i-a pus pe tavă Stelei titlul din '98!

EXCLUSIV // VIDEO Cum s-a consolat Horațiu Moldovan după gafa din meciul cu Petrolul: „Au greșit De Gea și Neuer, e ceva omenesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
maradona79
maradona79  •  19 August 2022, 00:22
Postat de popescu.dzn pe 17 August 2022, 21:29

Meciul e mâine, cine îți da tie împrumut 10 RON sa le plătești saracutule? Ca toți te știu de prostul cartierului

Acum te-ai convins, baietas, ca 10 lei e o suma suficient de mare pentru a vedea o echipa low value ca fecesebe?!

popescu.dzn
popescu.dzn  •  17 August 2022, 21:29
Postat de maradona79 pe 17 August 2022, 20:22

Cumpar doua bilete la tribuna 1. Ofer 10 lei pe amandoua. Rog seriozitate.

Meciul e mâine, cine îți da tie împrumut 10 RON sa le plătești saracutule? Ca toți te știu de prostul cartierului

fecere2
fecere2  •  17 August 2022, 20:28
Postat de maradona79 pe 17 August 2022, 20:21

Confirm!

deci esti prost !:))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează