INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING

FOTO S-au „activat” bișnițarii înainte de FCSB - Viking » Cât au ajuns să coste biletele pe „piața neagră”

Oamenii cumpără bilete atât online, cât și de la casa de bilete // foto: Vlad Nedelea +7   FOTO
Oamenii cumpără bilete atât online, cât și de la casa de bilete // foto: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 14:35 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 14:59

Peste 22.000 de bilete pentru meciul FCSB - Viking au fost vândute până la ora prânzului. O parte dintre tichete au fost însă cumpărate de bișnițari, persoane care le vând mai departe la prețuri duble, chiar triple față de cât au achitat pentru ele. 

Continuă agitația la FCSB, înainte de turul play-off-ului de Conference League cu Viking.

Din informațiile GSP.ro, la ora prânzului se trecuse de pragul de 22.000 de bilete vândute, peste 18.000 dintre acestea în regim online, restul la casa de bilete.

În acest moment, la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia mai sunt vândute bilete DOAR la tribuna 1, inel 3. În schimb, online, pe site-ul bilete-fcsb.ro, sunt comercializate bilete și la tribuna 2, inelele 2 și 3.

Panduru, propunere în direct la TV pentru Mihai Stoica: „Dacă Safranko nu vine, luați-l pe el!” » MM, reacție promptă: „Vai de capul meu!”
FCSB
Panduru, propunere în direct la TV pentru Mihai Stoica: „Dacă Safranko nu vine, luați-l pe el!” » MM, reacție promptă: „Vai de capul meu!”

S-au „activat” bișnițarii înainte de FCSB - Viking » Cât au ajuns să coste biletele pe „piața neagră”

Bișnițarii încearcă să profite de pe urma interesului major pentru meci și au pus la vânzare bilete la prețuri duble, chiar triple față de cele practicate de FCSB.

Pe platformele de vânzări online, prețul solicitat  pentru un bilet la tribuna 2, inel 1, este de 150 lei, în condițiile în care a costat 50 de lei!

+3 FOTO

Altă persoană solicită 90 de lei pe un bilet la tribuna 1, inel 3, cumpărat cu 30 de lei.

Există și oferte mai „temperate”, spre exemplu bilete la tribuna 2, inelul 1, la 100 de lei bucata. Așadar, un preț dublu față de cel practicat deFCSB.

Interesul oamenilor este normal. Din punct de vedere valoric, din ce am văzut, suntem mai valoroși material, suntem și mai experimentați, că ei au echipă mai tânără.

 Jucăm acasă, e normal să luăm o opțiune serioasă de calificare încă din tur. Vorbesc despre două goluri diferență.

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Reacția lui Dică în direct, când a fost întrebat despre fotbalistul mazilit de Gigi Becali: „Nu vreau mofturi!”

„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
elgabri
elgabri  •  17 August 2022, 21:24

Puscariasi bisnitari infractori colcaie tara de ei dar autoritatile nu stiu absolut nimic .

Gogule
Gogule  •  17 August 2022, 18:27
Postat de rav410wrc pe 17 August 2022, 16:49

Te pui cu miticii ... La manele, telenovele, shaorme, shmenuri si bijnitza-s primii :((((

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iameldia
iameldia  •  17 August 2022, 17:39
Postat de ccab pe 17 August 2022, 16:06

E de notorietate faptul ca fcsbistii nu merg la meciuri nici cu invitație gratuită, OK, la un meci UEFA poate fac excepție (hilar e fcsbistii acuza Peluza Sud ca a părăsit FC fcsb pt ca ne-a jjijji nu le mai platea bilete și deplasări, recunoscând astfel ca fix asta a motivul pt care ei au rămas :-))) ) , însă nu plătind preț de “bișniță”, așa ca ăia vor rămâne cu biletele. :-)))

e de notorietate ca esti prost. am scapata de prostituata catalynn care a fugit dupa ce a vazut ca clona csa este o clona si vitnaul barzesti a retrogradat si ai aparut tu? intelege ca nu au fost 40 de mii de oameni cu un no name din slovacia pentru ca s-au plictisti oamenii pe acasa. au fost asa de multi pentru ca si cei care au mai avut dubii in legatura cu clona csa s-au convins ca este clona cand au vazut ca nu poate promova pentru ca este o clona.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close