FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Gigi Becali anunță că nu se mai bagă la echipă la meciul cu Rapid: „Nu am vorbit cu Todoran nici ieri, nici azi”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 19:32 / Actualizat duminica, 15 august 2021 19:59

Rapid - FCSB este primul mare derby din noul sezon de Liga 1. Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a prefațat acest meci.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a prefațat confruntarea din această seară. Acesta mizează pe o victorie a jucătorilor antrenați de Dinu Todoran și anunță că nu va fi pe stadion la derby.

Daniel Pancu reacționează după declarația provocatoare dată de Tănase înainte de Rapid - FCSB: „Să nu vorbească nimeni așa”
RAPID - FCSB
Daniel Pancu reacționează după declarația provocatoare dată de Tănase înainte de Rapid - FCSB: „Să nu vorbească nimeni așa”

Becali: „Uitasem că e Rapid - FCSB!”

„Uitasem de meciul de diseară, pe cuvânt. Nu am emoții, pentru că este o zi sfântă (n.r. Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului). Ce vrea Maica Domnului să fie, diseară. Sunt șanse mici să fie o înfrângere pentru FCSB. Noi suntem favoriți, pentru că ei vin din Divizia B. Rapid are nevoie de 1-2 ani pentru a se consolida, pentru a ajunge în play-off. 

O să fie frumos. Am auzit că s-au vândut aproape 30.0000 de bilete. O să fie spectacol. Cred că se va juca la o singură poartă. Doar n-o să dau echipa acum? Nu am vorbit deloc cu Todoran nici ieri, nici azi. 

O să merg pe stadion doar în cupele europene, în Europa League sau Champions League, sau dacă Rapid, Dinamo sau Craiova vor face o echipă puternică. Ambele Craiove, să nu supăr pe nimeni”, a declarat Becali pentru Realitatea Sportivă.

  • FCSB în derby-ul cu Rapid: Vlad - V. Crețu, Vinicius, Al. Crețu, Șerban - Oct. Popescu, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Tănase, Coman
    REZERVE: Straton, Haruț, Moruțan, Cristea, Oaidă, Dumiter, Musi, Mamut, Radunovic
    ABSENȚI: Șut, Ad. Niță, Panțâru (accidentați)
    ANTRENOR: Dinu Todoran

Rapid - FCSB, aproape să se joace cu casa închisă!

Startul bun de sezon al Rapidului a făcut ca interesul pentru derby-ul cu FCSB să fie unul extrem de ridicat. Cel mai mare stadion al țării va fi deschis la 75% din capacitate și este foarte posibil ca toate cele 41.000 de bilete să fie vândute până la startul partidei. 

+32 FOTO

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Rapid a vândut până în jurul orei 17:00 28.000 de bilete, iar casa de la Arena Națională rămâne deschisă până la startul partidei. Pe lângă cele 28.000 de bilete, Rapid va mai avea parte de sprijinul a 3.000 de fani care au abonamente și a 700 de invitați. 

Din cele 41.000 de bilete, 8.000 sunt rezervate celor de la FCSB, în baza unui protocol, astfel ca pentru fanii rapidiști ar fi mai fi disponibile aproximativ 2.000 de bilete.

Citește alte știri despre Rapid - FCSB:

Scandal înainte de Rapid - FCSB » Care este situația caselor de bilete de la Arena Națională, după ce roș-albaștrii s-au plâns că nu mai pot achiziționa tichete la meci

Eroul ultimului Rapid - FCSB: „Încă țin minte ce strigă fanii împotriva Stelei”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
esperales
esperales  •  16 August 2021, 00:22
Postat de Bolon Yokte pe 15 August 2021, 22:06

Cine sa creda ca Jijik nu se mai baga aiurea la echipă? Dovada ca sa bagat este ca FCSB începe cu Moruțan rezerva! Unul din cei mai buni jucatori ai FSCB și ai naționalei României! Todoran nu e *** ca sa faca echipa fara Moruțan in primul 11! Dar alții sînt!

Nu e bun doar la fcsb și la națională, e cel mai bun din lume (cum zicea Niță, sunt bun dar nu sunt căutat) mai lăsați-ne cu jucătorii vostri pârâți, de 2 lei!

outofmymindbrbk
outofmymindbrbk  •  15 August 2021, 23:08

Nu am vorbit cu todoran ieri sau azi, dar sper sa recuperez înainte de pauza cu Rapid....fara 3 schimbări la pauză...fac ulcer !

1000833093403035
Bolon Yokte  •  15 August 2021, 22:06

Cine sa creda ca Jijik nu se mai baga aiurea la echipă? Dovada ca sa bagat este ca FCSB începe cu Moruțan rezerva! Unul din cei mai buni jucatori ai FSCB și ai naționalei României! Todoran nu e *** ca sa faca echipa fara Moruțan in primul 11! Dar alții sînt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează