FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

FOTO Gigi Becali, prima reacție după accidentul în care a fost implicat: „A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit”

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 10:08 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 10:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit în premieră despre accidentul rutier în care a fost implicat vineri.

Omul de afaceri a fost implicat într-un accident minor în sectorul 6 al Bucureștiului. Mașina acestuia, un Rolls Royce, a fost lovită ușor, în spate, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Gigi Becali, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat

În clipurile apărute pe internet, Becali a fost filmat cum nici nu s-a dat jos din mașină, iar acum a explicat că niciuna dintre mașini nu a fost avariată.

+3 FOTO

„Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut nu avea nimic, nici mașina ei și nici a mea. 

M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali, bolid de 500.000 de euro 

Omul de afaceri se afla la volanul mașinii sale de lux, un Rolls-Royce Ghost Black Badge 2022. Mașina este o adevărată „bestie”. Are 592 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h. 

Iar prețul pentru noul model cumpărat de Gigi Becali este pe măsură. Suma minimă pentru acest model este 380.000 de dolari. Iar cu toate dotările, mașina poate ajunge să coste 485.000 de dolari.

+14 FOTO

Citește și: 

Cum arată vila Anamariei Prodan, reamenajată complet după despărțirea de Reghe: „Am simțit nevoia să dărâm tot! Vecinii s-au speriat când au văzut”
RENOVARE
Cum arată vila Anamariei Prodan, reamenajată complet după despărțirea de Reghe: „Am simțit nevoia să dărâm tot! Vecinii s-au speriat când au văzut”
Iubita însărcinată a lui Neymar, devastată după ce fotbalistul a fost surprins în club cu două fete
METROSPORT
Iubita însărcinată a lui Neymar, devastată după ce fotbalistul a fost surprins în club cu două fete

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
tictictic
tictictic  •  24 Septembrie 2023, 19:25
Postat de Catalynn_7 pe 24 Septembrie 2023, 17:18

Iar te-ai dat de gol, imaginându-ți ce ai face tu când ai avea bani: să comanzi prin Glovo! :-)))))) Tu ți-ai luat nevastă ca să aibă cine să îți gătească bǎ!? :-)))))))) așa ceva!? :-))))) Ți-ai luat sluga practic, care sa îți facă menajul în locul mamei când te-au dat ai tăi afară din apartament!? :-)))))))) Tataie, diferența dintre mine și ne-a jjijji nu se face la ce restaurant mergem, și eu și el ne permitem astea, tu însă doar salivezi în fața geamului și apoi te duci să mănânci acasă. :-))))) Ba, pe mine părinții m-au învățat să fiu boier de mic, aveam menajera, doar nu crezi să stătea mama să gătească și să spele, nu!? :-)))))))))

Nea janta nr 7, 8, 10, infinit; eu mi-am luat nevasta pentru ca am iubit; tu n-ai nevasta pentru ca ai urat :) Pe mine m-au invatat parintii sa muncesc si sa invat de mic; pe tine te-ai facut parintii "boier" de mic, cumparandu-ti diplomele... ca d-aia te impiedici in gramatica limbii romane!!! Menajera am avut si eu de cand ma stiu, insa mama mea gatea dumnezeieste, chiar daca avea doctoratul in geologie si publica frecvent prin toate revistele de specialitate din tara si din lume; obtinand recunoasterea internationala ca geolog, arheolog si istoric de cea mai inalta clasa ( poate prima cercetatoare din Romania care cunostea la perfectie scrierea cuneiforma sau alfabetul Mesopotaniei antice). Iar astazi, sotia mea gateste "ca la mama acasa"; un deliciu culinar pe care mamica ta nu ti l-a oferit vreodata, din lipsa de spirit!!! Desigur, frecventam des restaurantele de toate felurile si de pe toate meridianele globului; e ok si e placut, insa nu se compara cu ce gateste nevasta-mea; de la ciorbe, supe, aperitive, salate, paste, tocanite si pana la fripturi si gratare! Diferenta dintre Gigi si tine nu se face in ce restaurante va permiteti sa mancati unul sau altul, ci pur si simplu ca ala mananca o branza de oaie autentica, in timp ce tu o mananci p-aia anosta de la supermarket... sau de la restaurante si ce-ti aduce acasa Glovo in farfurie de carton si cu furculite de plastic!

garybusy
garybusy  •  24 Septembrie 2023, 17:32
Postat de Catalynn_7 pe 24 Septembrie 2023, 15:58

Vezi tataie ca ți se arde friptura! E ieftină, calitatea a 3-a, cu os și multă grăsime însă e mai bine decât deloc! Sau iar ai pus-o pe babă la cratiță ca tu să scrii prostii aici!? :-))))) PS: De unde se vede ca ești sărac!? Altfel ai știi ca diferența dintre un milionar și un sutimilionar nu se face la ce mânca la micul de dejun! :-)))))

aici se rade de ca99calin. fara numar la 7. pana la 27 mai este. ha ah ha

garybusy
garybusy  •  24 Septembrie 2023, 17:31
Postat de Catalynn_7 pe 24 Septembrie 2023, 15:52

Până și ultimul prost, Randoom adica, a înțeles în sfârșit ca ne-a jjijji a “câștigat” Palmaresul pe ultimii 20 de ani … și atât! :-))))) Așa ca US 6! :-))))) In fine, la cat de disperat l-am văzut pe Boglea tare mi-e ca pe 2 Octombrie va spun judecătoarele ca nu pot “constata” niciun Palmares pt FC fcsb, nu pt ca nu ar fi jucat meciurile respective ci pt ca echipă nu a fost înscrisă regulamentar în competiție, așa ca degeaba ai terminat tu o facultate la privat și ai luat diploma și vin unii și îți anulează diploma de Bac pt ca ai trișat la examen … :-))) Nu cred ca au cojones ca îl distrugă pe ne-a jjijji și să îl lase pe nea Marcel fără votanți, dar vom vedea! :-)))))

deci tu spui ca Steaua din liga 1 are 6 campionate din 1988 si pana in 2023. dar Steaua are 26. marcel o sa aiba grija sa vina decizia buna,clona csa si vitanul tau barzesti desfiintata. de pe celalte conturi nu mai imi dai reply. esti bannat. ai ajuns la 7,o sa ajungi la 100 in scurt timp bai pensionare prost.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează