FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima reacție despre revenirea lui Dan Petrescu: „Aduceți-vă aminte ce am spus”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 11:03 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 11:39

Gici Becali, patronul de la FCSB, a comentat iminenta revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Petrescu e liber de contract după despărțirea de Jeonbuk, dar mai are de pus la punct detalii financiare cu sud-coreenii și încă nu a semnat cu CFR Cluj. Ar fi însă extrem de aproape de o revenire în Gruia.

„Drăguș s-a înțeles cu clubul” » Informații despre transferul românului
TRANSFER
„Drăguș s-a înțeles cu clubul” » Informații despre transferul românului

Gigi Becali nu se teme de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Gigi Becali nu se teme de revenirea lui Petrescu, motivul fiind diferența de 10 puncte în favoarea echipei lui față de CFR Cluj. Cele două se întâlnesc pe 14 aprilie, de la 21:00.

„Aduceți-vă aminte ce am spus. Dacă la patru puncte avans am zis că suntem campioni, la 10 ce să mai zic? De ce să-mi fie mie frică dacă vine Dan Petrescu?”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dan Petrescu, cel mult spectator duminică, împotriva FCSB?

Dan Petrescu este așteptat zilele următoare la Cluj Napoca pentru discuția finală cu finanțatorul grupării, este deschis unei noi colaborări, așa cum și ardelenii îl consideră principala opțiune pentru ca echipa din Transilvania să ajungă din nou în grupele unei cupe europene și să fie iar pe locul 1 în Superligă.

Însă Dan Petrescu mai are de închis situația personală din Coreea de Sud, cu Jeonbuk, una dintre forțele țării, încă nu a ajuns la un acord total privind încheierea colaborării. Plătit cu 1,5 milioane de dolari pe an în Asia, SuperDan trebuie să închidă situația financiară cu Jeonbuk, sunt clauze clare în contractul individual.

Astfel că, pe mai departe, de pregătirea formației ardelene se vor ocupa Francisc Dican și Ovidiu Hoban. Ultimul va rămâne în staff-ul tehnic al lui Dan Petrescu, cu siguranță.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. CFR CLUJ - FCSB » Clujenii n-au mai reușit să câștige cu FCSB de 9 meciuri și aproape doi ani!

Citește și:

Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”
FCSB
Gigi Becali, noi detalii despre jucătorul de la Farul: „Am vorbit cu Gică”
New-entry total neașteptat pe lista de transferuri a lui Becali » Vrea la FCSB un campion crescut de Dinamo
FCSB
New-entry total neașteptat pe lista de transferuri a lui Becali » Vrea la FCSB un campion crescut de Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
_Van_Basten
_Van_Basten  •  12 Aprilie 2024, 20:16
Postat de Randoomlegend pe 12 Aprilie 2024, 12:09

vad ca multi uita de faptul ca sunt 10,5 puncte avans,nu doar 10. daca recupereaza locul doi 10 puncte,tot Steaua din liga 1 este campioana. dan penalty este gata ca antrenor,cat timp este VAR-ul in Romania nu mai are cum sa castige vreodata un campionat. campionatul asta este oricum jucat din simplu motiv ca si daca franarii de la kfr ar avea parcurs de supercampioana aka castiga 5 meciuri si face 2 egaluri in ultimele 7 etape si Steaua din liga 1 brusc ar avea parcurs de retrogradata aka ar face 7 puncte in 7 meciuri,tot Steaua din liga 1 este campioana. practic mai avem nevoie sa facem 7 puncte,iar cu 2 victorii cu sepsi si csu plus un egal cu farul,nici nu mai conteaza ce facem in celalte meciuri.

Ca de obicei, logica ta este impecabila si imbatabila. Ce au fost parintii tai de ai iesit atat de inteligent, Randomel?!

atacama
atacama  •  12 Aprilie 2024, 14:38

Petrescu Dan, ar trebui sa fie ISTORIE pentru Romania si atat.Daca privim in urma lui, vedem numai "succesuri".

Catalynn.17
Catalynn.17  •  12 Aprilie 2024, 12:31

Ne aducem aminte bre ne-a jjijji, cum să nu ne aducem!? :-)))))) “ Nu e greu să facă echipă CSA, e imposibil! Ei zic că fac abonamente, dar nu vine nimeni la ei, decât Peluza Sud. Ei au zis că unde sunt palmaresul și marca sunt și ei. Eu le promit că într-un an am tot, palmares, numele în maxim 6 luni îl iau și marca în 1 a maxim.” (Februarie 2017) :-))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează