FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie cine i-a recomandat ultimul transfer: „Mi-a spus că e tipul lui Oaidă, dar mai bun”

Gigi Becali / foto: Arhivă GSP
Gigi Becali / foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 11:18 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 11:44

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat, vineri dimineață, că roș-albaștrii au ajuns la o înțelegere cu mijlocașul Boban Nikolov (28 de ani). Mutarea a fost anunțată în exclusivitate joi, de GSP.RO.

Finanțatorul vicecampioanei spune că Florin Tănase, fostul coleg al lui Nikolov de la Viitorul Constanța, a fost cel de la care a luat referințe despre fotbalistul nord-macedonean. Fostul decar de la FCSB, ajuns între timp la Al Jazira l-a catalogat pe noul transfer al lui Becali drept un „Oaidă mai bun”.

Discurs dur după meciurile lui CFR Cluj și FCSB din Conference League: „Suntem în Europa amărâților! Dacă-mi pune cineva pistolul la tâmplă, nu știu să zic echipa lor de start”
GSP LIVE
Discurs dur după meciurile lui CFR Cluj și FCSB din Conference League: „Suntem în Europa amărâților! Dacă-mi pune cineva pistolul la tâmplă, nu știu să zic echipa lor de start”

Gigi Becali a primit referințe de la Florin Tănase despre Boban Nikolov: „De tipul lui Oaidă, dar mai bun”

„L-am luat pe Nikolov. Când am bani, fac! Dar să vină banii de acolo (n.r. - din Conference League)! Caut un mijlocaș care să dirijeze orchestra. 

Văd că Edjouma a început să se încadreze în ceea ce vreau, alături de Olaru. Dar vreau unul mai plimbăreț, care să fie pe tot terenul, genul lui Bauza. 

L-am întrebat pe Tănase despre Nikolov, iar el mi-a spus că e un jucător de tipul lui Oaidă, dar puțin mai bun. El recuperează și pasează, dar, cel mai important, nu pierde mingea”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Mijlocașul central nord-macedonean măsoară 1,82 metri și este obișnuit cu fotbalul românesc după 3 ani (2012-2015) în care a jucat la prima echipă a celor de la Viitorul, actuala Farul Constanța.

Are contract pe un an. Așa face Becali de acum încolo. Vrei la FCSB? Fac contract pe un an, că e regulamentar, apoi îți prelungesc dacă mai vreau. Te iau să te țin trei ani? La FCSB joci doar dacă știi să șlefuiești «șaiba».

- Gigi Becali, despre Boban Nikolov

FCSB l-a transferat pe Boban Nikolov

Mijlocașul nord-macedonean Boban Nikolov a semnat cu FCSB pentru un sezon, până în vara lui 2023.

Fotbalistul format la Academia „Gheorghe Hagi” între 2010 și 2012 era liber de contract din iulie, când s-a despărțit de Sheriff Tiraspol.

Gigi Becali dezvăluie cine i-a recomandat ultimul transfer: „Mi-a spus că e tipul lui Oaidă, dar mai bun”
Boban Nikolov, în stânga

Internațional cu 42 de meciuri și 3 goluri pentru selecționata de seniori a Macedoniei de Nord, Nikolov a jucat sezonul trecut pentru Sheriff în 5 meciuri din grupele Champions League, inclusiv un minut în victoria cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu!

700.000 de euroeste cota de piață a lui Nikolov pe Transfermarkt.com

VIDEO Andrei Cordea, după FCSB - Anderlecht 0-0: „Nu este un rezultat rău. Păcat că nu avem VAR în Conference League”

Citește și alte știri despre FCSB:

„L-ai terminat dacă îl joci așa” » Basarab Panduru, despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o avere: „Nu știe fotbal, dar altceva apreciez la el”

EXCLUSIV Discurs dur după meciurile lui CFR Cluj și FCSB din Conference League: „Suntem în Europa amărâților! Dacă-mi pune cineva pistolul la tâmplă, nu știu să zic echipa lor de start”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
francklin67
francklin67  •  16 Septembrie 2022, 15:53
Postat de m1k3 pe 16 Septembrie 2022, 15:43

a dat shaktaru' zeci de milioane pe brazilienii aia necunoscuti :)))

Ce au dat e nimic pe langa cat au luat pe ei sí au fost sí rezultate an de an.

m1k3
m1k3  •  16 Septembrie 2022, 15:43
Postat de francklin67 pe 16 Septembrie 2022, 14:55

E nevoie de nea Mircea Lucescu care are colaboratori ín Brazília sí investitia revine dupa 1-2 ani ,pe modelul Sahtior Donetk unde au ajuns brazilieni necunoscuti iar dupa ceva 1,2-3 ani au zburat ín campionate tari,pe multe milioane de euro.Deci mister Becali ásta e reteta castigatoare,cu transferuri umpluturi raman doar VISE toate planurile. 1 Antrenor 2 Scouter 3 Fotbalisti(Nu BALETISTI).

a dat shaktaru' zeci de milioane pe brazilienii aia necunoscuti :)))

Hcm27
Hcm27  •  16 Septembrie 2022, 15:31
Postat de alexiosas pe 16 Septembrie 2022, 14:40

mai,nea caisa,el ciobandante se uita la tine in gura? il doare undeva pe ala de suferintele tale? ii se rupe,el vrea sa obtima bani pe spatele prostilor

E grea Limba și Literatura Romana pentru tine.De figuri de stil nu ai auzit din moment ce ma întrebi dacă el se uita la mine în gura.Si dacă se uita,ce sa facă,sa vadă ca am dinți puși și ca nu-s de aur ca ai lui?Oricum ești praf,copilaș și dacă ai vrut sa te remarci prin prostie,ai reușit!Un vechi proverb romanesc spune:dacabtaceai,filozof ramineai!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează