INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Discurs dur după meciurile lui CFR Cluj și FCSB din Conference League: „Suntem în Europa amărâților! Dacă-mi pune cineva pistolul la tâmplă, nu știu să zic echipa lor de start”

FCSB are un singur punct după primele două meciuri din grupele Conference League / Foto: Raed Krishan +29   FOTO
FCSB are un singur punct după primele două meciuri din grupele Conference League / Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 09:59 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 13:07

Ioan Sdrobiș, 76 de ani, a vorbit la GSP Live despre rezultatele înregistrate de FCSB și CFR Cluj în Conference League. Roș-albaștrii au remizat cu Anderlecht, 0-0, în timp ce campioana en-titre a pierdut pe teren propriu cu turcii de la Sivasspor, 0-1.

Sdrobiș a oferit o reacție fără ocolișuri, în stilul său caracteristic, în momentul în care a vorbit despre prestațiile celor de la FCSB și CFR Cluj din cea de-a treia competiție continentală. Nici Dică n-a scăpat de tirada fostului antrenor. 

Gafă la FCSB » Ce scria pe tricoul lui Compagno: „Să-și ia cetățenie”
FCSB - ANDERLECHT 0-0
Gafă la FCSB » Ce scria pe tricoul lui Compagno: „Să-și ia cetățenie”

Ioan Sdrobiș, discurs dur la GSP Live: „Suntem în Europa săracilor, Conference League e Cupa Satelor!”

Vă spun sincer, e greu să vezi două jocuri din fotbalul românesc în aceeași zi. Dacă nu știam că vin la emisiune, zău dacă mă uitam la aceste meciuri. Din patru jocuri, s-au obținut două puncte... vă dați seama ce nivel?

L-am auzit la interviuri pe Nicolae Dică, spunea că «e mulțumit de partida făcută de FCSB». Am ajuns să ne mulțumim cu atât? Anderlecht nu mai e Anderlecht de ani de zile, Bruges e la putere în Belgia. 

Iar CFR... știe cineva să-mi spună echipa de start a lui CFR? Dacă-mi pune cineva pistolul la tâmplă și mă pune să-i zic echipa Stelei (n.r. - FCSB) de la cap la coadă, îi zic: «Trage, dom'le, și lasă-mă-n pace!»

Spunea Dică, săracul, că a dus echipa în Europa. Care Europa? Europa săracilor, Europa amărâților! Uitați-vă la Sheriff Tiraspol, asta înseamnă să intri în Europa, să reușești puncte acolo. Conference League e Cupa Satelor, sunt echipe modeste. Asta e imaginea clară a nivelului foarte scăzut din fotbalul românesc”, a declarat Ioan Sdrobiș, la GSP Live. 

După meciuri, toată lumea de la noi dă vina pe vânt, pe arbitru, pe adversar. De unde să apară rezultate din acest haos generalizat? De unde atâta nebunie în fotbalul românesc. Și mai vrem rezultate...? Să nu ne mai mire rezultatele naționalei când vedem ce se întâmplă la cluburi.

- Ioan Sdrobiș

FCSB și CFR Cluj, rezultate negative în Conference League

FCSB a început meciul cu Anderlecht, încheiat 0-0, cu mai multe rezerve şi nu a reuşit să obţină prima victorie în grupe, deşi Cordea a ratat ocazie uriașă în repriza a doua. 

De partea cealaltă, CFR a fost privată de două penalty-uri şi a terminat învinsă confruntarea cu Sivasspor. Ambele noastre echipe au câte un punct după două meciuri

VIDEO Emil Săndoi, încântat după FCSB - Anderlecht 0-0: „Mi-a plăcut foarte mult jocul!”

Citește și alte știri de actualitate:

Tavi Popescu și alți doi preferați de-ai lui Gigi Becali, prestații de nota 4 în remiza FCSB - Anderlecht 0-0 » Cine a fost remarcatul-surpriză

La 12 ore după eșecul cu Sivasspor, CFR Cluj a oficializat transferul fundașului din Serie A: „Suntem bucuroși să anunțăm că a semnat”

Gafă la FCSB » Ce scria pe tricoul lui Compagno: „Să-și ia cetățenie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
adriann_
adriann_  •  19 Septembrie 2022, 14:07

Nu intereseaza pe nimeni amaratule ce ai comparat tu DISCUTIA ERA CU TOTUL ALTA :)) GOOOOL OAIDAAAAAAAAA CRAPA RANZA-N POSTACII BECALISTI :))

emil1986
emil1986  •  19 Septembrie 2022, 13:27
Postat de adriann_ pe 19 Septembrie 2022, 11:04

SARMANE POSTAC, TU CITESTI MESAJELE LA CARE DAI REPLY? :)) SAU BAGI DUPA TEMPLATE ORBESTE? :)) Discutia era daca ar fi fost sau nu Cupa Cupelor o competitie slaba (si am explicat de ce nu era). Nicidecum daca era mai greu sau mai usor sa castigi CCE atunci decat UCL acum etc. Stai jos, ai nota 1 pentru postaceala in forma agravanta, ca de obicei :))

Prostalaule bolsevic, am comparat Cupa Cupelor dinainte de '89, cu Conference de acum. E infinit mai greu acum, stricaaciun. 25 de meciuri acum, 9 atunci, iar ]n primele tuturi puteai sa pici cu echipe din San Marino, Andora sau Luxembrug sau Linchestaian. Mai ai frati? :)))

adriann_
adriann_  •  19 Septembrie 2022, 11:04
Postat de emil1986 pe 16 Septembrie 2022, 15:32

Bati campii ma clonatule, iubitor de bolsevism, bati campii rau de tot. Inainte de '89 competitiile europene, si cu precadere Cupa Cupelor, erau infinit mai slabe. Se jucau 9 meciuri si se castiga trofeul. Acum, joci 3 tururi (6 meciuri) numai sa ajungi in grupe. Apoi alte 6 partide in grupe si alte 9 in sistem eliminatoriu (saisprezecimi, optimi, sperturi semifinala, finala). }n concluzie, acum se joaca 25 de meciuri ca sa castigi trofeul, inainte de '89 si cativa ani dupa se jucau maxim 9 partide. Nu mai abera ca esti prost de bubui!!!! :)))

SARMANE POSTAC, TU CITESTI MESAJELE LA CARE DAI REPLY? :)) SAU BAGI DUPA TEMPLATE ORBESTE? :)) Discutia era daca ar fi fost sau nu Cupa Cupelor o competitie slaba (si am explicat de ce nu era). Nicidecum daca era mai greu sau mai usor sa castigi CCE atunci decat UCL acum etc. Stai jos, ai nota 1 pentru postaceala in forma agravanta, ca de obicei :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează