FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul după care plânge Gigi Becali: „Fotbalul are niște secrete pe care nu le stăpânesc! Nu mai avem posesia fără el”

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a ajuns la concluzia că jocul de posesie al vicecampioanei suferă după plecarea lui  Florin Tănase (27 de ani). +15   FOTO
Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a ajuns la concluzia că jocul de posesie al vicecampioanei suferă după plecarea lui Florin Tănase (27 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 17:22 / Actualizat vineri, 12 august 2022 17:59

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a ajuns la concluzia că jocul de posesie al vicecampioanei suferă după plecarea lui Florin Tănase (27 de ani). 

La începutul lunii august, FCSB l-a cedat pe Florin Tănase (27 de ani) la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Gigi Becali crede că jocul formației pe care o patronează suferă din momentul despărțirii de golgeterul ultimelor două sezoane din Liga 1.

FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”
FCSB
FCSB l-a prezentat pe Vadim Rață! » Gigi Becali: „Va juca duminică”

Gigi Becali regretă plecarea lui Florin Tănase

„Am nevoie de doi atacanți, dar nu doar atât. Îmi trebuie jucători să am posesia la mine. Eu o să vorbesc cu Dică. Îi zic că vreau să am mingea la minge, ce să fac pentru asta? Dacă îl dau pe Olaru, e vai de capul meu! A plecat Tănase și nu mai am mingea la mine. Fotbalul ăsta are niște secrete pe care eu le stăpânesc.

Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă de la plecarea lui Tănase. Vă spun ce constat eu. Nu mai avem deloc posesia! Dar sunt foarte mulțumit de rezultate de când a venit Dică.

Eu nu-s încântat de joc, doar de rezultate. Eu trebuie să văd viitorul. Am făcut o analiză. Norocul nostru e că avem doi fundași centrali extraordinari. Altfel puteam să primim și goluri aseară”, a spus Gigi Becali, la „Liga Digi Sport”. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - Chindia Târgoviște

Citește și alte știri despre FCSB:

Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”

Becali strâmbă din nas în ciuda calificării: „Jucăm doar din valoare și atitudine” + „Octavian Popescu stagnează, trebuie să crească”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
anahoretus
anahoretus  •  12 August 2022, 22:35

Sa regreti un jucator care era 0 la goluri din afara careului, la driblinguri, la pase decisive, la goluri din actiune, la pase filtrante si centrari -toate cerute de fisa postului de atacant lateral/al doilea varf - inseamna ca dl. Becali chiar nu se pricepe si fotbalul este un mare secret pt. Domnia sa. Steaua are nevoie de un mijlocas de creatie, un regizor cu pasa ultima, sut de la distanta, abilitatea de a tine de minge si de a scoate adversari din joc, cu viziune care costa. Deocamdata in Romania de la Sanmartean si Budescu cand dorea sa joace fotbal aceasta pozitie este neacoperita. Asa ca dl. Becali baga mana in buzunar, plateste cateva milioane bune si cumpara din afara tarii un asemenea mijlocas. Asa o sa ai posesie….

gepeto
gepeto  •  12 August 2022, 22:19

Tanase nu era atacant. Secret rezolvat :). Pt alte secrete astept banii de la gigi. Ii voi spune cine e nr 9 si cine e 10 si ce rol are fiecare

dandana
dandana  •  12 August 2022, 21:52

Am spus și eu. Am vândut tot pentru nimic. Sa dau un jucător pentru 3 milioane care este tot ce ai nevoie. Asa vum tu i-ai dat banii acelui jucători, și el putea sa renunțe la salari mai mari pentru cine a fost om cu el. De ***, nu mai este jucător fără să nu se gândească doar la el. Totti a avut oferte de a pleca de la Roma, dar a rămas pe un saluri mult mai mic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează