INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA 1-0

Becali strâmbă din nas în ciuda calificării: „Jucăm doar din valoare și atitudine” + „Octavian Popescu stagnează, trebuie să crească”

Octavian Popescu a primit banderola de căpitan la FCSB // foto: Facebook @ FCSB
Octavian Popescu a primit banderola de căpitan la FCSB // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 10:56 / Actualizat vineri, 12 august 2022 13:26

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, nu este pe deplin mulțumit de prestația roș-albaștrilor cu Dunajska Streda, în ciuda victoriei, 1-0, și a calificării în play-off-ul Europa Conference League. Totodată, cere mai mult din partea lui Octavian Popescu (19 ani). 

Gigi Becali le cere fotbaliștilor de la FCSB să rămână cu picioarele pe pământ, în ciuda calificării în play-off-ul Conference League.

Vicecampioana mai are un hop până în grupe, play-off-ul cu norvegienii de la Viking. Înaintea „dublei”, Becali trage un semnal de alarmă, solicitând un joc mai rapid de la echipa lui Dică.

Transfer pentru grupe! FCSB are pe listă jucătorul lunii în fotbalul românesc: „Suntem deschiși, dar 500.000 de euro e prea puțin”
FCSB
Transfer pentru grupe! FCSB are pe listă jucătorul lunii în fotbalul românesc: „Suntem deschiși, dar 500.000 de euro e prea puțin”

Gigi Becali, după FCSB - Dunajska Streda: „Vreau trasee de joc”

„Mi-a plăcut extraordinar de mult atmosfera, dar trebuie să vorbim de fotbal. E foarte bine, răsplata pe care o dă Domnul la toate chinurile pe care mi le aduc ei mine. Mă refer la ăștia, cu Talpanul lor.

Dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Sunt mulțumit de calificare, dar vreau o circulație mai rapidă a mingii, vreau trasee de joc. Am nevoie de un joc mai consistent, cu mai multe ocazii. Noi jucăm din valoare și atitudine la ora asta, dar nu vreau numai asta”, a precizat Becali la Pro Arena.

Gigi Becali: „Octavian Popescu stagnează. Vreau mai mult de la el”

Ulterior, Gigi Becali a transmis că așteaptă mai multe realizări din partea lui Octavian Popescu, fotbalistul în schimbul căruia așteaptă zeci de milioane de euro.

„Normal că am așteptări mai mari de la Tavi. De la un jucător tânăr, de 18-19 ani, vreau să crească câtuși de puțin, dar să crească! Octavian stagnează. E adevărat că ne dă senzația de mare jucător pentru că ne câștigă meciurile. 

Dă o pasă decisivă ca aseară, scoate un roșu și se înscrie, dar nu vreau doar atât de la el. Vreau să înscrie, vreau să dribleze în ultimii 30 de metri și să dea la poartă, vreau mai multe pase decisive. Vreau să crească, vreau mult mai mult de la el.

Pasa aia a fost o încântare, dar nu poți lua 50 de milioane cu o pasă pe meci. Dacă vrei milioane pe el, trebuie 3 pase ca aia pe meci, plus încă unul sau două goluri”, a afirmat Becali. 

VIDEO: Andrei Cordea, declarații după FCSB - Dunajska Streda 1-0

Mai multe știri despre FCSB: 

Numărul de spectatori spune totul » FCSB e Steaua! Întrebarea e: cine e CSA Steaua?

FCSB anunță încă două transferuri după calificarea în play-off-ul ECL: „El vine din afara țării”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
Maselutza
Maselutza  •  12 August 2022, 20:54

Tavi popescu daca merita 2 milioane.. Vande fulham brazilieni lui la liverpool pe 5 milioane confirmati, iar jiji vrea 50 pe ce.. *** care marcheaza cu chindia si arges.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  12 August 2022, 16:53

Tavi Popescu este un jucator de clasa, insa Becali pune presiune pe el si nu ii face bine. Pentru a evolua Popescu are nevoie de un mentor, un coach, nu de un cioban care da cu batul ca sa produca Popescu mai mult!

satyricon
satyricon  •  12 August 2022, 15:48
Postat de romeverest pe 12 August 2022, 14:56

Partial, pipereanul are dreptate !! S-a vazut cu ochiul liber ca Fcsb nu a impresionat cu nimic in aceast retur cu slovacii !! Echipa nu joaca nimic, cu toate ca au intalnit cel mai slab adversar in comparatie cu adversarii celorlalte echipe romanesti !! Vor avea viata foarte grea cu vikingii din Suedia si s-ar putea ca in ciuda celor 4 mil. de euro cheltuite in ultimele zile pe transferuri, pipereanul sa vada la televizor grupele Conferance League !!

Tu trebuie să-ți vezi de meciurile de dimineață, doar din divizia B. FCSB NU au întâlnit cel mai slab adversar. Compară locul în clasamentul UEFA, DUNAJSKÁ STREDA locul 259, SHAKHTER SOLIGORSK locul 263. Sau te iei după lamentările lui Dănuț? Vikingii sunt din Norvegia, nu din Suedia și orice echipă de la noi ar avea viață grea cu ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează