FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a enervat pe un titular de la FCSB: „Înseamnă că nu vede bine”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 00:17 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 00:46

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, după remiza cu Sepsi, 2-2. Portarul roș-albaștrilor a ieșit greșit pe o minge lungă în repriza a doua și Florin Ștefan a egalat.

Deși e nemulțumit de eroarea făcută, Becali a anunțat că nu-l va scoate din primul 11.

Șansă ratată! Ziua în care FCSB poate lua titlul MATEMATIC » Toate calculele după meciul cu Sepsi
FCSB
Șansă ratată! Ziua în care FCSB poate lua titlul MATEMATIC » Toate calculele după meciul cu Sepsi

Gigi Becali, despre Târnovanu: „Înseamnă că nu vede bine”

„Nu pot să-l trec pe bancă. Mai avem un meci să devenim campioni, Vlad nu a mai apărat de doi ani. Târnovanu a ieșit aiurea, nu înțeleg de ce mai au emoții, deși ei spun că nu au.

Cum să ieși așa? Înseamnă că nu vede bine. Du-te, bă, la minge!”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi Becali: „Omogenitatea ne-a făcut campioni”

FCSB a vorbit și despre secretul succesului din acest sezon. „Omogenitatea echipei a făcut diferența în acest sezon. Și mai ales forma lui Coman. Fără el o să ne fie greu, dacă nu luăm 5-6 jucători care să-l suplinească.

Coman, chiar dacă pleacă, putem să-l păstrăm în preliminarii. Qatarezii încep în septembrie. O să mă înțeleg cu ei. Dar trebuie să vrea Coman. Și lui îi dau 500.000 de euro primă dacă ne calificăm”, a mai declarat Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după Sepsi - FCSB 2-2

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a-mi cere scuze față de colegi și față de suporteri. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai avem un singur pas de făcut la următorul meci. Am văzut că Ștefănescu pune mingea în spatele nostru, am ieșit greșit, este doar vina mea. Băieții au făcut un meci senzațional.

Suntem la cel mai important club din țara asta, trebuie să treci peste declarațiile domnului Gigi și ale oricui. Eu nu am rezistat astăzi (n.r.- miercuri seara), am greșit. Până acum se spunea că sunt cel mai bun, după o greșeală nu am cum să fiu cel mai slab”, a declarat Târnovanu.

VIDEO. SEPSI - FCSB 2-2. Imagini cu jucătorii roș-albaștri cântând alături de fanii veniți la Sfântu Gheorghe să îi susțină

Citește și:

Pierdere grea la FCSB, pentru meciul cu Farul, după duelul cu Sepsi
Sepsi - FCSB 2-2
Pierdere grea la FCSB, pentru meciul cu Farul, după duelul cu Sepsi
Florinel Coman, după Sepsi - FCSB: „Dacă făceam asta, altfel era meciul”
Sepsi - FCSB
Florinel Coman, după Sepsi - FCSB: „Dacă făceam asta, altfel era meciul”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
dumitru.serban
dumitru.serban  •  25 Aprilie 2024, 11:12
Postat de gazistu pe 25 Aprilie 2024, 09:49

Daca pana acum, ai sacrificat 3 campionate, pierdute cu Vlad titular (care lua gol la absolut orice sut pe poarta, indiferent de distanta, mingi scapate prin manusi, iesiri aiurea la centrari, pase la adversar... etc) sper ca acum ti-a venit mintea la cap si te-au convins toti ca de cand l-ai schimbat pe Vlad, din poarta, cu Tarnovanu ai ajuns de 2 ori pe locul 1, sez trecut, pierdut la meci direct cu FArul! Asa ca e simplu de gandit... Tarnovanu scoate mingi, la greu, e portar, pe cand Vlad (care e interesat mai mult de aspectul fizic, mereu cu parul dat cu fixativ, aranjat) decat sa APERE, CEEA CE TREBUIE SA FACA UN PORTAR!

Atunci cand il avea pe Dennis Man a pierdut campionatul ca l-a vandut inainte de playoff si din toti aia 11 milioane nu a adus ABSOLUT NIMIC de ajunsese sa joace playofful cu vreo 2 U21 in atac, in locul lui Man era Adrian Nita ala de 17 ani. De unde era pe primul loc a pierdut campionatul ce ii garanta macar căderea din Champions League in grupele Conference League daca bati macar niste amatori. Si tot erau peste 10 milioane. O decizie foarte stupidă atunci sa il vanda pe Man.

zelosu
zelosu  •  25 Aprilie 2024, 10:33
Postat de xsandum pe 25 Aprilie 2024, 10:10

Zicea bine cineva:"...vor cistiga titlul pe forma slaba a celorlalti, nu pe meritele lor..." Sint asa de slaaabi!!

Pai cam asta se intampla de 10 ani varule. Eu imi amintesc play-off-uri mult mai slabe, cu Clinceni si Gaz Metan

xsandum
xsandum  •  25 Aprilie 2024, 10:10

Zicea bine cineva:"...vor cistiga titlul pe forma slaba a celorlalti, nu pe meritele lor..." Sint asa de slaaabi!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează