FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit după 0-4 cu Rapid: „Nimic! La revedere!”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 18:45 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 19:46

Învins de Rapid, 0-4, Gigi Becali și-a schimbat declarațiile legate de modul în care ar sărbători un nou titlu.

Patronul roș-albaștrilor a afirmat de mai multe ori că e sigur că FCSB va câștiga titlul în Superligă și a anunțat cum va sărbători: „Voi ieși cu Maybach-ul, ca pe vremuri, și fac cel mai mare spectacol de artificii din istoria României”.

Acum, după ce Dan Șucu i-a transmis că „Aroganța e boală grea”, Gigi Becali spune că s-a răzgândit. Și spune că renunță la planurile pe care și le făcuse.

Un nou atac la Gigi Becali? Ce a declarat Mihai Stoica după 0-4 cu Rapid: „Nu îmi place să bat câmpii”
FCSB
Un nou atac la Gigi Becali? Ce a declarat Mihai Stoica după 0-4 cu Rapid: „Nu îmi place să bat câmpii”

Gigi Becali s-a răzgândit după 0-4 cu Rapid

„A fost extraordinar de bine (n.r- ironic). A făcut Dumnezeu ca să mă îndrepte pentru mândrie, pentru trufie. A spus «Băi, dai artificii? Stai că-ți dau să vezi ce înseamnă!».

Dan Șucu are dreptate perfectă! Nu mai stau să mă laud, să mă mândresc, nu vorbesc artificii și trufie, că Dumnezeu îmi dă să mănânc o bătaie de mă învăț minte! Nici Maybach! Nimic! La revedere!”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Au fost o echipă de fotbal, noi, nu! Și-au dat viața pe teren. Coman, Olaru, Băluță, Tavi Popescu au fost zero. Și Târnovanu. Mă gândesc dacă mai intră el în poartă. La primul gol trebuia să iasă. Și la acela de la colțul scurt a greșit.

E fricos. Era mingea lui. Nu am avut niciun jucător pe teren. Nu am avut nimic. Nu pot spune de vreunul ceva. Coman le-a luat pe toate să tragă echipa după el. A început ca pe vremuri, să dribleze el tot. Olaru, căpitanul echipei, zero! Pe Tavi îl scot, îl bag pe unu' de 16 ani.

- Gigi Becali, la PrimaSport

Eu cred că erau necesare 8 puncte, să le pui între tine și Rapid. Mai bine făceai dușul cu apă caldă decât să vină ăsta cu apă rece. Nu îți trebuia deloc dușul ăsta. Opt puncte erau perfecte, după părerea mea.

Dar la cum ai jucat, nu aveai cum să iei nimic. Pentru FCSB nu au existat părți bune, meciul ăsta e de uitat. Trebuie să uiți tot meciul ăsta, dacă poți.

Sunt 8 meciuri de când cei de la Rapid au revenit în Superliga și au 6 victorii și două înfrângeri. Cam au ceva, nu? În momentul ăsta, e echipa care nu mai are frică de FCSB.

Cred că celor de la FCSB le-ar conveni două egaluri în cele două meciuri cu Rapid. Dacă au 5 puncte avantaj, normal că le convine, dar nu o să-i convină Rapidului, care o să vrea 6 puncte dacă a văzut că se poate.

- Basarab Panduru la OrangeSport

Citește și:

Nemilos cu FCSB: „Își cam luaseră viteză! O echipă debusolată!” » Jucătorul numit „o dezamăgire totală” + Concluzie drastică: „La Rapid se lucrează mai profesionist!”
RAPID - FCSB 4-0
Nemilos cu FCSB: „Își cam luaseră viteză! O echipă debusolată!” » Jucătorul numit „o dezamăgire totală” + Concluzie drastică: „La Rapid se lucrează mai profesionist!”
Dan Șucu își face calculele pentru titlu: „Sper să nu mai avem astfel de episoade”
Rapid - FCSB
Dan Șucu își face calculele pentru titlu: „Sper să nu mai avem astfel de episoade”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
StMike
StMike  •  11 Martie 2024, 11:29

Asta nu pricepe chiar nimic. Nu vede ca se autosaboteaza de 9 ani prin toate prostiile pe care le face. Il dai afara pe Compagno, singurul atacant de meserie, il dai pe Djokovic dar il tii pe Lixandru care gafeaza cand te arde buza. Nu mai discutam ca nu il iei pe Sorescu, dar il tii pe Miculescu, nu ai o banca decenta macar, in timp ce Sucu investeste cu cap, unde si cum trebuie. Plus ca nu ai staff, nu ai trasee. Orice echipa care ii tine pe Coman si Olaru a castigat meciul cu voi. In defensiva, nu ai laterali, e doar muntenegreanul. E sud africanul care, daca lipseste, sunteti in pom. Brambureala cu polivalenta e doar pentru tine, ca nu ai rezerve, nimic. Doar tupeu. Numai ca voi nu aveti nevoie sa fie unii impotriva voastra, va sabotati singuri cu mult succes.

900cris
900cris  •  11 Martie 2024, 08:20

echipa fara nume , echipa fara jucatori , echipa fara antrenor, echipa doar cu patron . sincer doresc sa intoarca rapid difernta de puncte dintre cele doua si sa ia titlul . poate atunci mascariciul fotbalului o sa inteleaga ca rolul lui este sa sustina financiar echipa iar profesionistii sa se ocupe de restul . pana atunci echipei fara nume ii doresc multe locuri 2 ani la randul.

wflo27
wflo27  •  10 Martie 2024, 23:50

Mistrețul cu colți de aur și ierbivorul cu plus în frunte!cât îl mai rabdă Terra pe *** ăsta?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează