FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali s-a răzgândit » E gata să-l vândă și i-a stabilit prețul

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 09:11 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 10:52

Darius Olaru (22 de ani), mijlocașul central al lui FCSB, ar avea o ofertă din Premier League, iar Gigi Becali ar fi acum gata să-l vândă.

La începutul lunii ianuarie a apărut informația că FCSB a primit o ofertă pentru Darius Olaru, din Premier League, iar suma ar fi de 7 milioane de euro.

FCSB. Gigi Becali vrea 10 milioane de euro pe Darius Olaru

Deși inițial a fost categoric când a anunțat că nu-l vinde pe Darius Olaru acum, pentru ca echipa să lupte pentru campionat, Gigi Becali, patronul FCSB, pare dispus acum să negocieze pentru transferul internaționalului de tineret și i-a stabilit prețul.

Dacă dau 10 milioane de euro, îl vând pe Olaru", a fost mesajul lui Gigi Becali, potrivit as.ro.

2.000.000 de euroeste cota lui Darius Olaru, potrivit transfermarkt

Olaru a ajuns la FCSB de la Gaz Metan, în ianuarie 2020, în schimbul a 600.000 de euro și a devenit om de bază în echipa lui Toni Petrea. A bifat 29 de meciuri pentru roș-albaștri, reușind în acest interval 7 goluri și 5 pase decisive.

FCSB. Gigi Becali s-a răzgândit » E gata să-l vândă și i-a stabilit prețul
Darius Olaru

În cazul lui Olaru, procedez ca la Moruțan: nu îl vând acum! Ce dacă îmi dau 7 milioane de euro? Eu am nevoie de el să iau titlul. Câți ani are Olaru? 22! Până la 25-26 de ani, jucătorii de genul lui acumulează experiență, devin mai buni. Nu îmi e teamă că risc, de ce să risc? El este un mijlocaș care urcă, ajunge la finalizare, marchează. Va mai crește în joc, sunt convins de acest lucru, și voi lua și mai mulți bani pentru el
- Gigi Becali, pe 5 ianuarie

13 selecțiila naționala U21 are Darius Olaru

 VIDEO  Ce jucători a remarcat Mihai Stoichiță de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV S-a păcălit Gigi Becali? Ce jucător a ratat FCSB: „Va fi titular în națională”

Florin Tănase e decis: vrea să schimbe echipa! În ce condiții poate pleca de la FCSB și unde ar putea ajunge

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (46)
balaur
balaur  •  19 Ianuarie 2021, 18:58

Azi e 1 aprilie, ziua gsp-ului mincinos

dodo001
dodo001  •  19 Ianuarie 2021, 18:04

Sunt curios cum a ajuns cota lui Olaru la 2 milioane? Abia a fost cumparat la cateva sute de mii de euro si acum e de 2 milioane? La fel Man, cumparat cu 400.000, in toamna avea cota de 5,5 milioane, acum am vazut ca ar avea 6.5???? Toate aceste asa zise oferte fictive au rolul de a face presiuni asupra cotei, iar cei de la transfermarkt se uita ce scriu ziarele, nu fac verificari reale. Acesti jucatori nu isi merita cota deoarece nu au jucat meciuri internationale, decat preliminarii cu echipa de club sau Nationala.

dobrin
dobrin  •  19 Ianuarie 2021, 17:53

Becali e gata sa vanda toata echipa, numai ca nu-i da nimeni cat cere. Ca un mos in piata caruia i se inmuiasera rosiile de erau aproape bulion, dar el tinea la pret!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close