FOTBAL  »  Superliga  »  

Gigi Becali sabotează FCSB! „Cel mai bun din Europa”, Ionuț Panțâru, a ajuns acum rezervă în Liga 1

Articol de , - Publicat luni, 02 decembrie 2019 08:00

Meciul Voluntari-FCSB nu s-a mai disputat sâmbătă seară, din cauza ploii care a stricat terenul din Ilfov, dar Gigi Becali a arătat care-i sunt intențiile: l-a scos din echipă pe Ionuț Panțâru (23 de ani), fundașul stânga pe care i-l propunea agresiv lui Contra ca titular în națională.

„Contra nu e băiat rău, dar nu se pricepe la fotbal. Mi-e clar că nu se pricepe, dacă el nu-l convoacă pe Panțâru, care ar trebui să fie titular în națională! E cel mai bun fundaș stânga din Europa!”. Becali a aruncat la gunoi opinia cu care îl presa pe Contra în urmă cu două săptămâni, înaintea meciurilor cu Suedia și cu Spania. 

Atât de radical și-a schimbat părerea, încât Panțâru, „cel mai bun fundaș stânga din Europa”, a ajuns rezervă la FCSB! Gigi a dezvăluit noul statut al fotbalistului adus de la Iași cu ocazia partidei de la Voluntari, una care nu a mai avut loc, până la urmă, din cauza ploii care a inundat terenul. 

Becali programase pentru etapa asta o formulă cu Soiledis fundaș stânga și cu Panțâru pe bancă. 

Grecul mai fusese titular doar de patru ori în acest sezon și devenise un fel de jolly-joker bun pentru acoperit găurile care apăreau în apărare, ba în centru, ba pe partea stângă. Nu randamentul grozav al lui Soiledis a provocat introducerea lui ca titular, a contat doar supărarea pe care i-a provocat-o Panțâru lui Becali cu prestația pe care a avut-o în partida cu Astra. 

Patronul l-a criticat pe Ionuț după acel meci și apoi a hotărât să-l scoată din echipă. Dacă nervii nu-i vor trece până marți, atunci Panțâru va fi pe bancă și împotriva fostei sale formații. 

FCSB l-a cumpărat de la Poli în vara asta cu 200.000 de euro, un pic după startul sezonului. 

Vicecampioana începuse campionatul fără vreun fundaș stânga, întrucât Momcilovici și Alexandru Stan, oameni specializați pentru acea poziție, erau accidentați. După ce a făcut câteva experimente cu Bălașa și apoi cu Salomao fundași stânga, Gigi s-a hotărât să investească în achiziții și i-a adus pe Panțâru și pe Soiledis. 

Gigi Becali sabotează FCSB! „Cel mai bun din Europa”, Ionuț Panțâru, a ajuns acum rezervă în Liga 1

Formula pe care o pregătise FCSB pentru partida de la Voluntari: Bălgrădean - Cr. Manea, Planici, I. Cristea, Soiledis - Oaidă, Dr. Nedelcu, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

Vezi și: 

Cum va reacționa selecționerul Mirel Rădoi dacă nașul Gigi Becali va încerca să-l influențeze: „El mă cunoaște cel mai bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  02 Decembrie 2019, 07:32

Gigi...Contra.

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Decembrie 2019, 23:18
Postat de samertx pe 01 Decembrie 2019, 22:26

Doar o doagă lipsă?

Nu cred, chiar tot butoiul sau putina...:)))

samertx
samertx  •  01 Decembrie 2019, 22:26
Postat de romeverest pe 01 Decembrie 2019, 22:01

Asta-i ***t !! In nepriceperea lui, ciobanul fardat distruge efectiv cariera unor jucatori !! Cat de nebun trebuie sa fi ca sa-l numesti pe Pantiru cel mai bun fundas stanga din Europa, iar la numai cateva zile sa-l arunci la gunoi si sa-l faci rezerva ?? Doamne.....in ce hal a ajuns fotbalul din tara asta !!!!

Doar o doagă lipsă?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close