FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cum va reacționa selecționerul Mirel Rădoi dacă nașul Gigi Becali va încerca să-l influențeze: „El mă cunoaște cel mai bine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 17:33

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a comentat ipoteza în care Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB - care îi este naș - ar încerca să-i ofere sfaturi în ceea ce privește echipa națională.

În momentul de faţă, naşul (n.r. Gigi Becali) mă cunoaște cel mai bine, din marea majoritate a oamenilor de fotbal. Știe că va fi foarte greu sau imposibil ca cineva să îmi impună mie ceva.

Nu sunt în măsură să îi spun unei persoane de o asemenea vârstă cum să se comporte în public, nu am cum să fac aşa ceva. Nu pot să îi spun «Naşule, nu mai vorbi public să îl iau pe X sau Y. Nu acestea trebuie să fie discuţiile între un selecţioner şi un patron de club»”, a declarat Rădoi, la TV Telekom Sport.

Rădoi și Becali au colaborat la FCSB în perioada iunie - noiembrie 2015, când Mirel a fost antrenorul „roș-albaștrilor”. Fostul căpitan al vicecampioanei României în exercițiu și-a dat demisia în cele din urmă, întrucât nu era deloc mulțumit de intervențiile lui Gigi Becali asupra echipei.

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VEZI ȘI:

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
vishnu
vishnu  •  29 Noiembrie 2019, 19:33
Postat de 1745flo pe 29 Noiembrie 2019, 18:38

Fînul va lua poziția ghiocelului, ca de obicei cand e vorba de interesul nașului!

Coman, Man, Pantaru, Oaida. Plus ca a zis ca nu conteaza daca joci sau nu la echipa de club, asa ca e loc si pentru Ianis, Marin, Vana, etc.

1745flo
1745flo  •  29 Noiembrie 2019, 18:38

Fînul va lua poziția ghiocelului, ca de obicei cand e vorba de interesul nașului!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  29 Noiembrie 2019, 18:24

Ce mascarada ! La 30 de ani de la lovitura de stat ! 5000 de cetateni romani inghesuiti la curtea suprema sa nimic !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează