FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali atacă Federația! Stoichiță și Răzvan Rotaru, luați la rost: „Cum e posibilă tâmpenia asta? Le dau șpagă 10.000 de euro ca să îmi facă antrenor”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 12:44 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 16:16

Gigi Becali, patronul FCSB, anunță că este decis să-l păstreze în continuare pe Mihai Pintilii ca antrenor, deși acesta nu are licență PRO. 

Omul de afaceri a avut un discurs dur la adresa Federației Române de Fotbal și a Școlii Federale de Antrenori, atacându-i pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și pe Răzvan Rotaru, fost jurnalist, actual antrenor secund al României U21 și lector la Școala Federală de Antrenori. 

Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Pintilii: „Ce să facem? Nu, tată!”
FCSB
Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Pintilii: „Ce să facem? Nu, tată!”

Gigi Becali atacă: „Nu iau în seamă Federația”

„Cine e cretin și dobitoc să schimbe antrenorul când vine pe locul 3 de pe locul 14? Nu mai pot eu de Federație... Nici nu o iau în seamă. 

Să-l suspende pe Pintilii. Aduc alt antrenor. Nu-l am pe Strizu? De unde îl suspendă? Din România? Din maseur? Se face maseur și conduce echipa. Eu sunt societate comercială. Poți să-mi impui mie prostiile tale? Lasă că-l iau pe Rotaru.

Îi cer voie lui Stoichiță. Îi zic lui Rotaru «Vino că îți dau șpagă 10.000 de euro ca să îmi faci un antrenor, să dai licență». Sau lui Stoichiță. Le dau câte 10.000 de euro ca să-mi facă un antrenor, ei la Comisie. A înnebunit lumea! Auzi, durează 5-6 ca să te faci antrenor. Dar îl facem pe Rotaru. Cum e posibil tâmpenia asta? 

Rotaru dă licență de antrenor. Dar el e jurnalist. Îți dai seama în ce țară trăim? Așa că eu îi ignor. Râd și îmi văd de treaba mea. Rotaru îi pune în pahar lui Stoichiță. Îți dai seama, dacă Rotaru a ajuns... Vă dați seama unde suntem noi? Dacă Stoichiță comandă Federația, vă dați seama? Cu tot respectul, e băiat de calitate. Nu mai vreau să fac păcate... Să conducă oameni care se pricep, care au condus ceva. Lasă-l pe Lucescu, e deja titan. Nu-l mai punem pe el, e că e monstru sacru. Dar îi avem pe Gică Popescu, Ionuț Lupescu, Ilie Dumitrescu. 

La antrenamente îl trimit pe Rotaru. Îl pun supervizor. Că el e specialist, în comisia care dă licență. Doamne, miluiește! Îți dai seama unde am ajuns? El, Rotaru, când a venit la mine l-a pus ofițer de presă. 

Mi-a zis MM acum câteva zile «Cum, nu știi cine e? Rotaru. El comandă, el îi face antrenori». După aia mi-am adus aminte cine e. Am zis că dacă am ajuns așa nu are rost să mai comentez”, a spus Gigi Becali la ProArena. 

VIDEO Octavian Popescu, după FCSB - FC Botoșani: „Este important că am revenit pe podium”

 Citește și:

FCSB șochează Europa » Nu există așa ceva la niciun mare club din campionatele de top ale continentului!

Mihai Stoica, „înțepătură” după eșecul lui CFR Cluj cu Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
istet10
istet10  •  21 Decembrie 2022, 22:38

Becali vorbeste prostii iarasi. Nimic nou. Plictisitor chiar.

username_2
username_2  •  21 Decembrie 2022, 22:05

sistemul care l-a instalat pe Burleanu șef la FRF are mare legătură cu prăbușirea fotbalului românesc, vezi arestarea lu Gică Popescu fix înainte de alegeri...e același sistem care a plantat un apevist premier și șef la PNL de azi pe mîine, fără alegeri, fără nimic

NeaGica
NeaGica  •  21 Decembrie 2022, 21:21

10 mii și 5 kile de caș de oaie

Vezi toate comentariile (26)
Comentează