FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali se implică în transferul lui Ianis Hagi: „Gică, peste doi ani valorează 100 de milioane de euro!”

Gheorghe și Ianis Hagi
Gheorghe și Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 20:00

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi (20 de ani) în străinătate și l-a sfătuit pe Hagi senior să îl mai țină încă doi ani la Viitorul.

„Se vorbește de 12 milioane de euro, dar și dacă ar fi 9 sau 10 tot ar fi bine. E și mai bine dacă nu pleacă acum. Ianis, la ora asta, face 12 milioane, dar orice zi care trece înmulțește valoarea lui.

Eu, dacă eram în locul lui Gică Hagi, nu îl dădeam acum. Îl dădeam pe 100 de milioane peste doi ani. De ce să mă joc? Nu îl dădeam și gata! Peste 2 ani atâta valorează. Eu cred că Gică are acum bani. L-a vândut și pe Băluță și cheltuieli mari nu are”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

În momentul de față, Ianis Hagi ar avea oferte de la echipe precum Sevilla, Barcelona, Bayern Munchen, Anderlecht, Ajax, Spartak Moscova și Dortmund.

6.000.000 €este valoarea de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt.

VEZI ȘI:

IANIS HAGI LA BARCELONA // Anunț surpriză din Spania! Barcelona i-a făcut deja programul lui Hagi jr.: îl împrumută la Valladolid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
minell73
minell73  •  08 Iulie 2019, 07:42

Hoția ciobanului: Nu-l vinde acum,da-l la fcsb. :))))))

romeverest
romeverest  •  08 Iulie 2019, 00:33

Bine ca macar Hagi are minte si intelege ca niciodata vreun fotbalist roman nu poate fi vandut cu 100 de mil. de euro !! Doar ciobanul fardat viseaza cai verzi pe pereti si va ramane cu jucatorii nevanduti, iar sumele lor de transfer vor fi mai mici chiar si decat cele platite atunci cand au fost cumparati de catre piperean !!

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  07 Iulie 2019, 22:36

Gica,daca asculti sfaturile lui jiji,mai tine-l pe Ianis vreo 2-3 ani si ai sa iei 300 mil pe el.Ca jiji asa socoate,el e dastept foc!Asa vinde el jucatorii de la fcfcsb!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează