FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se revoltă după ce FRF a publicat noul regulament pentru transferurile juniorilor: „Nu sunt sănătoși! Noi suntem prea proști”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 18:31

Gigi Becali a reacționat dur și a avut un derapaj la adresa celor din FRF, după regula adoptată ieri, prin care un club poate achiziționa un junior doar plătind grila de formare, fără acordul clubului la care evoluează.

„Vor să scoată o lege prin care juniorii să fie liberi să plece. De ce să semneze cu Becali? Să fie liberi toți. Nu sunt sănătoși. Sunt nebuni. E nebunie juridică. Spun «De ce să fie bine? Hai să fie rău».

Asta ne mai trebuie. Să ne plece și copiii. Am dat toate avuțiile țării. De ce? Noi suntem prea proști! Suntem idioți! Ne dăm singuri cu ciocanul în cap. Sunt tâmpenii, nebunii. A înnebunit lumea. Eu nu mai înțeleg lumea”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Context:

Potrivit noului regulament, copiii sub 16 ani pot fi cumpărați de orice club din România fără ca echipa „mama” să-și dea acordul. Singura obligație a clubului care ia jucătorul e să plătească o taxă în funcție de vârstă.

  • Pentru jucătorii între 7 și 10 ani se achită o taxă de 400 de lei pentru fiecare an în care a jucat la echipa de unde e transferat
  • Pentru jucătorii între 11 și 16 ani taxa e de 700 de lei

Citește și:

EXCLUSIV Ajută Burleanu fotbalul juvenil sau cluburile cu bani? „Nu văd cum vor mai fi motivate cluburile” / „Lăsăm copiii și gratis la Hagi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  18 Aprilie 2019, 07:59

LEGE FACUTA DUPA MODELUL ...PSDRAGNEA!!!ADICA CU...DEDICATII!!!BURLENU CREDE CA NU VA FI DEMIS DE NIMENI DAR...SE INSEALA AMARNIC!!!PROBLEMELE LUI VOR FI DUPA CE VA FI DEMIS!!!CRED CA 10-12 ANI SE VA ""ODIHNII""INTR-O CELULA!!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Aprilie 2019, 22:45
Postat de poison_1 pe 17 Aprilie 2019, 22:36

Prpstule, CSA are nume: STEAUA BUCUREȘTI. Fotbal Club FCSB nu are nume / brand. PS:ce înseamnă FCSB?

Fotbal Cocalari Seminţe de Bostan

poison_1
poison_1  •  17 Aprilie 2019, 22:36
Postat de forcesteauaforever pe 17 Aprilie 2019, 21:58

Te bagi in seama. Steaua e in liga 1 nu are unde sa promoveze. Cred ca ti cu csa echipa fara palmares si fara nume

Prpstule, CSA are nume: STEAUA BUCUREȘTI. Fotbal Club FCSB nu are nume / brand. PS:ce înseamnă FCSB?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează