FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Gigi Becali ar putea avea un nou favorit în Liga 1! Mihai Roman II e foarte credincios: „Port un număr biblic sfânt”

Mihai Roman II
Mihai Roman II

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2020 11:36

CS Universitatea Craiova. Mihai Roman II (27 de ani) a dezvăluit că e foarte credincios și că și-a luat numărul 7 pentru că „e un număr biblic sfânt”.

Între criteriile lui Gigi Becali la angajarea personalului, credința joacă un rol important. Iar antrenorul Bogdan Argeș Vintilă și fostul arbitru FIFA Alexandru Tudor o pot confirma. Dacă patronul FCSB-ului se va decide să extindă această cerință și la achizițiile de jucători, Mihai Roman II, de la CS Universitatea Craiova, ar putea deveni un candidat serios.

Într-un interviu acordat postului „Oltenia TV", „vârful" în vârstă de 27 de ani a dezvăluit că este foarte credincios: „Și numărul pe care-l port pe tricou, 7, l-am luat pentru că este un număr biblic sfânt. În Biblie e menționat de foarte multe ori".

Roman a mai povestit că în perioada în care a evoluat în Israel, la Maccabi Petah Tikva (2016-2017), „mergeam săptămânal la Mormântul Sfânt". O destinație de călătorie preferată și de Becali, în preajma Paștelui.

„Nu-mi place că mi se zice Roman II. Nu-mi convine postura asta. De acum vreau să mi se spună Mihai Roman junior" 
Mihai Roman II, atacant U Craiova

Mihai Roman II: „Eu am extrasistole în repaus"

Atacantul Craiovei a precizat că problemele sale cu inima nu sunt identice cu ale lui Țucudean. „Eu am extrasistole în repaus. El le avea în regim de efort", a explicat Roman, nevoit să-și amâne consultul la profesorul Corrado, din Padova, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Oprit să mai joace, atacantul a făcut și un RMN cardiac în București, dar un diagnostic clar nu i s-a putut pune: „Totuși, eu sunt convins că n-am nimic grav și mă voi întoarce pe teren".

#sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre Liga 1:

Diego Fabbrini laudă măsurile luate în România: „Au oprit campionatul la timp, pe bună dreptate”

Gest superb al celor de la Poli Iași » Moldovenii donează sânge și materiale sanitare

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  25 Martie 2020, 12:28

Bafta Mihai,nu te lasa,vei reveni pe teren mai puternic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează