FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Diego Fabbrini laudă măsurile luate în România: „Au oprit campionatul la timp, pe bună dreptate”

Diego Fabbrini (dreapta)
Diego Fabbrini (dreapta)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 11:07

Diego Fabbrini (29 de ani), jucător la Dinamo, a oferit un interviu pentru publicația italiană tuttomercatoweb, în care a vorbit despre situația din România, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Fabbrini a declarat că se simte bine în București și că face un singur lucru: stă acasă.

„Aici, în România, suntem în mod evident opriți de câteva zile deja. Și pe bună dreptate. Aici contagiunea și răspândirea nu sunt la fel de alarmante ca în Italia, dar și România are câteva cazuri confirmate de coronavirus”, a spus Fabbrini.

Clasament play-out Liga 1

Întrebat cum au reacționat oficialii din fotbalul românesc, italianul a lăudat promptitudinea cu care aceștia au luat măsura de a suspenda campionatul: „Au oprit campionatul la timp, când situația încă nu era atât de gravă, dar era deja clar că nu mai era cazul să joci fotbal. Să așteptăm și să rămânem acasă, atunci când totul a trecut vom vorbi din nou despre fotbal”.

Diego Fabbrini: „Clubul ne-a oferit un program de urmat”

Mijlocașul lui Dinamo, citat de Telekom Sport, a dezvăluit cum își petrece timpul în izolare: „Stau acasă cu familia, cu soția, fiica și câinele meu. Clubul ne-a oferit un program de urmat, încercăm să facem ceva acasă, pentru a nu ne pierde forma fizică. Aici, în România, oprirea este așteptată până pe 16 aprilie, dar să vedem cum va evolua situația. Totul este inevitabil legat de ceea ce se va întâmpla, de modul în care se va dezvolta epidemia”.

„Sunt bine, atât pe teren, cât și în afara terenului, în oraș. Suntem bine, deoarece familia mea s-a adaptat în cel mai bun mod posibil”
Diego Fabbrini, Dinamo

800.000 de euroeste cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre coronavirus:

HAOS după pandemie?! Cum văd Giovanni Becali, Anamaria Prodan și alți impresari din România piața transferurilor după coronavirus: „Prețuri la jumate”

Iar rămâne Dinamo pe dinafară? „Tragere la sorți pentru cine merge în Europa din Cupa României”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
125837315141839
Razvan Penciu  •  25 Martie 2020, 11:40

Ăsta pare un băiat bine crescut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează