FOTBAL  »  Superliga  »  DENIE

FOTO Gigi Becali și Alexandru Tudor, imagini inedite de la Denia Prohodului din Vinerea Mare

Gigi Becali și Alexandru Tudor la Denia Prohodului din Vinerea Mare / FOTO: Capturi @Trinitas +8   FOTO
Gigi Becali și Alexandru Tudor la Denia Prohodului din Vinerea Mare / FOTO: Capturi @Trinitas

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 21:11 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 21:44

Gigi Becali (64 de ani) și Alexandru Tudor (51 de ani) au fost prezenți la Denia Prohodului din Vinerea Mare, la Catedrala Patriarhală Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Gigi Becali și Alexandru Tudor sunt recunoscuți pentru apropierea de Dumnezeu. Cei doi n-au lipsit de la Denia Prohodului din Vinerea Mare. 

Finanțatorul celor de la FCSB și fostul arbitru au fost surprinși pe imaginile live transmise de Trinitas TV din interiorul Catedralei Patriarhală Sfinții Împărați Constantin și Elena, din București. 

+4 FOTO

Gigi Becali a stat pe durata întregii Slube în genunchi, în imediata apropiere a preoților. Alexandru Tudor a făcut parte din corul bărbaților.

Gigi Becali și Alexadru Tudor, apropiați de Biserică

Becali și Tudor sunt extrem de credincioși, însă se află pe poziții diametral opuse în privința posibilității de a deveni călugări într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat. 

Fostul arbitru nu crede în această variantă: „Asta pot face doar oamenii de excepție, nu eu. Trebuie să fii capabil, trebuie să ai calități și putere interioară, nu ca mine...”. 

În schimb, Becali a afirmat în trecut: „Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”.

VIDEO. Victor Becali face dezvăluiri din intimitatea familiei: „Dacă va hotărî să nu se mai bage, Gigi o să vă anunțe!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Proiectul lui Dâncu a șocat Coaliția de Guvernare: „Întoarce România în vremea lui Ceaușescu!” + Cine mai semnează Inițiativa pro CSA Steaua

Slovenia - România 0-2 » Victorii palpitante pentru Jaqueline Cristian și Ana Bogdan! Suntem aproape de calificarea în premieră la turneul final al Billie Jean King Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
istet10
istet10  •  15 Aprilie 2023, 19:39
Postat de rocky3 pe 15 Aprilie 2023, 11:18

Subscriu! Dacă Gigi se călugărește, abominaţia fc fcsb dispare! Doamne ajută!

Esti prost si in ajun de Paste! Daca fcsb dispare crezi ca infloreste steaua lui Talpan? Nu. Riscul sa dispara tot ce a insemnat Steaua e doar mai mare.

contrabas3
contrabas3  •  15 Aprilie 2023, 17:17
Postat de Catalynn_.._ pe 15 Aprilie 2023, 09:08

***

Noa… îi bine așa? Să știi că nu-i frumos. Lol! Ți-o pus GSP capac pe gură, dacă vorbești murdar, chiar înainte de Învierea Domnului. Lol!

Moshu
Moshu  •  15 Aprilie 2023, 17:13

Bai,jj asta n-a inteles inca si nici duhovnicul lui,ca nu trupul trebuie sa stea in genunchi inaintea lui Dumnezeu ci mintea lui,mintea aia care nu-l lasa in pace,care-l face sa spuna si sa faca numai prostii !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează