FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și Valeriu Răchită, dialog încins în direct la TV despre un interviu GSP: „Tu o iei pe miriște, eu stau să citesc ce spui tu?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 12:38

Victoria obținută pe terenul Craiovei, scor 1-0, i-a oferit lui Gigi Becali prilejul unei „vendete”. Patronul celor de la FCSB a țintit în mai multe direcții, dar a fost contrat de Valeriu Răchită, prezent în platoul Pro X.

Într-un interviu acordat sâmbătă, Valeriu Răchita declara că „a asistat la nașterea monstrului Becali”. Patronul celor de la FCSB a văzut prima pagină a Gazetei și l-a trecut pe Vivi pe lista detractorilor.  

Dialogul dintre Gigi Becali (G.B.) și Valeriu Răchită (V.R.)

G.B. - Mie îmi convine că toți oamenii sunt împotriva mea. Au ceva cu Becali și spun că ne-a ajutat arbitrul. Ei sunt nimeni. Ce să facă ei, săracii, cei care își dau cu părerea. Pițurcă e adversar. Poate să vorbească, fiindcă Pițurcă e Pițurcă. Când vorbesc alții, care nu au nicio treabă cu nimic, atunci mă deranjează.

V.R. - Contrați-mă dacă am spus ceva fals. Un jurnalist m-a întrebat, iar eu am spus de unde a plecat totul. Titlul era o metaforă.

G.B. - Tu vorbești aiurea, măi băiete. O iei pe miriște. Nu mă apuc acum să citesc ce zice oricine. Jur că nu am citit decât titlu, că era mare. Să citesc ce spui dumneata, ce, sunt nebun? Am văzut titlul și m-a pufnit râsul.

V.R. - Am spus adevărul despre ce am văzut în 2003. Pițurcă atunci a spus că pleacă. A avut dreptate.  

G.B. - Crezi că eu mai știu ce s-a întâmplat?

V.R. - Eram la echipă când ați trimis pe cineva să îl dea afară pe Pădureț.

G.B. - Ce rost are să vorbim despre ce s-a întâmplat acum 15 ani? Care e problema? Pădurețu a plecat că așa am vrut eu. Sunt patron și eu decid!

V. R. - Cum vă simțiți când că jucați acum cu 2.000 de oameni pe Arena Națională? 

G.B. - Foarte bine. Eu vreau pace și liniște! O să fie și 30.000 când vin rezultatele! Până la Crăciun o să fim pe primul loc. Facem 30 de puncte în următoarele 10 meciuri.

Pagina la care face referire Becali

Gigi Becali și Valeriu Răchită, dialog încins în direct la TV despre un interviu GSP: „Tu o iei pe miriște, eu stau să citesc ce spui tu?!”

Vezi și:

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Gigi Becali are un nou favorit: „E cel mai bun în acest moment!” » Ce spune despre situația lui Gnohere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
nealiniatul
nealiniatul  •  17 Septembrie 2019, 01:54

Si care era problema domnule Rachita daca patronul, adica cel care da bani din buzunarul propriu, nu este multumit de un jucator si vrea sa scape de el? Mare parte dintre voi, fosti fotbalisti, antrenori azi, nu ati scapat de sindromul golanismului din anii trecuti. Voi vreti doar fraieri care sa dea bani si voi sa faceti ce vreti ,ca atunci cind luati de la stat. Si chiar crezi ca era normal ca tu sa tii legatura cu Piturca dupa ce a plecat? In orice tara civilizata din lume erai dat afara, mai ales daca se stia de lipsa de caracter a fostului sef. Becali are o gramada de probleme, dar nu mai sunati toti goarna asa ca nu este normal. Daca vreti voi , antrenorii sa taiati si spinzurati asa cum vreti voi, veniti cu bani de acasa. Nu asa pe banii altora.

gigi_becali_6
gigi_becali_6  •  17 Septembrie 2019, 00:41
Postat de mosierul pe 16 Septembrie 2019, 18:30

....CFR CLUJ,e peste fcsb , problema e că au cam început fluierașii să tragă din greu cu fcsb...s-a văzut și in meciul cu Craiova ...!!! Ați câștigat pe nedrept, Craiova a fost peste voi dar n-ai cum sa câștigi dacă arbitrul nu e corect...s-vazut in Europa, arbitraj corect , ați zburat afara.... jajajajaja

Am vazut treaba cu arbitrii la meciul cu Dudelange ! :)) jajajjaaja

caoradea
caoradea  •  16 Septembrie 2019, 23:31

Play out ! Hai efciesbi ! Poate reusiti ????

Vezi toate comentariile (22)
Comentează