FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Singura şansă de a reveni pe Ghencea e să se implice Traian Băsescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 11 octombrie 2011 21:14

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit la emisiunea "Contraatac", de la GSP TV, despre conflictul cu MApN. Finanţatorul roş-albaştrilor spune că doar Traian Băsescu mai poate aduce Steaua în Ghencea.

"Singura şansă ca Steaua să revină în Ghencea este să se implice preşedintele Traian Băsescu. Eu cu Gabriel Oprea nu am de ce să mă întîlnesc. Daca nu intervine preşedintele, nu există nici o şansă de revenire", a spus Becali, care a vorbit şi despre viitoarele transferuri:

"Dacă după finalul turului sîntem aproape de primul loc, iau doi jucători de mare valoare: un mijlocaş şi un marcator. Poate nici nu mai iau mijlocaş, dacă Tibi Bălan se prezintă bine. Atacantul o să fie din străinătate, că pe la noi nu există. Hagi mi-a zis că ştie unul şi mi-a promis că o să-mi aducă un marcator"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
fann_liverpool
fann_liverpool  •  12 Octombrie 2011, 12:07

eu zic ca trebuie AJUTOR DIVIN...

spartanul
spartanul  •  12 Octombrie 2011, 09:27

ciobane dute la bircea cu cel pe care il vrei faptas la manevrele tale, nici pe tine dar nici pe el nu l mai crede nici satana dute la oiii cu el cu tot .hu hu

ricco
ricco  •  12 Octombrie 2011, 01:51

Problema lui Basescu NU poate fi 'UNDE JOACA STEAUA'... Problema lui Basescu este 'SA CURATE ORASELE (si nu numai) DE BANDELE DE CRIMINALI CARE TERORIZEAZA POPULATIA TARII !!!... Sper ca de aceasta data, FIIND VORBA DE UN CETATEAN AMERICAN, va exista un impuls mai serios in aceasta privinta SI SE VA IMPLICA DIRECT CHIAR PRESEDINTELE TARII !!!... ALTFEL, BASESCU NU-SI MAI JUSTIFICA POZITIA DE PRESEDINTE AL TARII iar AMERICANII OR SA-I PUNA INTREBARI LA CARE VA TREBUI SA DEA NISTE RASPUNSURI CARE SA FACA SENS... ALTFEL, AM AJUNS SA FIM OMORITI PE STRAZI SI IN ORICE LOCAL PUBLIC IN TIMP CE "POLITIA" INCHID

Vezi toate comentariile (69)
Comentează