FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - BISTRIŢA 1-1

Gigi Becali şochează: "Am salvat Steaua de la retrogradare în 2000! Am băut nişte «şpriţuri» cu Puiu la Oneşti"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că i-a salvat pe roş-albaştri de la retrogradarea în sezonul în care a ajuns la echipă şi lasă să se înţeleagă că ar fi făcut un aranjament la Oneşti.

"Am luat Steaua de pe locul 13, era la un pas de retrogradare. Atît de puternic era Neţoiu în fotbalul românesc atunci, că putea să ajungă Steaua în liga secundă în locul Rocarului. A ameninţat Piţurcă pe toată lumea, a spus că scoate echipa de pe teren la un meci, şi acel episod a contat enorm.

Am fost şi pe la Oneşti, am băut nişte şpriţuri cu Nicolae Puiu, acum nu ştiu ce-aş păţi dacă aş mai face la fel, există DNA. Putea să fie şpriţul prea mare, erau şanse chiar să mă îmbăt", a spus Becali la Telesport.

Victor Piţurcă a preluat Steaua în pauza dintre tur şi retur a sezonului 1999-2000 şi a reuşit să ducă gruparea din Ghencea pînă pe locul 3 în campionat în ciuda unui start dezastruos de stagiune. În martie 2000, roş albaştrii s-au impus cu 3-1 la Oneşti graţie golurilor marcate de Carabaş, Dănciulescu şi Trică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
mandarinu
mandarinu  •  07 Octombrie 2009, 09:30

vorbe fara valoare fara acoperire vorba ceea praf in ochi, pt mine vorbele cretinului sunt la fel de concludente ca ale ultimului alcolist din cartier

 •  06 Octombrie 2009, 22:15
Postat de pe 05 Octombrie 2009, 11:16

Singur pui paie pe foc! ; la ce ai spus demonstreaza ca esti mai jos,...fata de acei... (derbedei si golani), care te contesta la meciuri! Esti un mafiot ordinar! ; sa dispari de la Steaua ...si,..cit mai curind! ; intelectualitatea si studentii nu sunt cu tine!,..pentru ca ei nu iubesc hotii si jigodiile ca tine!

si ai vorbit tu cu ei, nu?

ockiu
ockiu  •  05 Octombrie 2009, 16:10

@cata - esti invitatul meu sa mergi pe stadion si sa privesti in voie trucajele din liga`ntai - eu nu mai merg de multa vreme la meci ... n-am ce sa vad - NU merita sa dai bani sa vezi un circ de proasta calitate

Vezi toate comentariile (49)
Comentează