FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali ştie cum să dribleze MApN-ul în instanţă. De ce nu vrea să recunoască datoriile

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 16:24

UPDATE 15:35 // După ce dimineaţa avea un discurs radical prin care spunea că nu există nici o şansă ca Steaua să se întoarcă pe Ghencea, Gigi Becali şi-a mai îmblînzit tonul ca urmare a comunicatului postat de George Boroi. Totuşi, Gigi Becali ştie că va fi tras la răspundere pentru nişte datorii mai vechi, dar latifundiarul are tactica pregătită.

"Vreau să plătesc chirie cît Dinamo şi cît Rapid, dar adunate la un loc! :) Dacă trebuie să le dau 60.000 de euro, cît ar veni chiriile cumulate ale lui Dinamo şi Rapid, le dau banii înainte pe 5 ani. Dacă eu recunosc toate datoriile pe care mi le impută, înseamnă că recunosc şi impozitele de 500.000 de euro. Eu în faţa instanţei mă voi prezenta ca un întreţinător al bazei, nu chiriaş.

Steaua e templul fotbalului şi ar trebui să rămînă în Ghencea, dar eu am făcut o socolteală. Dacă joc pe Naţional Arena şi mă antrenez la Mogoşoaia, o să reducem costurile la jumătate. O să vedeţi că dacă mergem pe Naţional Arena, fanii vor fi obligaţi de mediu să respecte luxul care e acolo. La fiecare meci vor fi 10-20.000 de fani. Mîine voi vorbi cu Boroi, care este un om extraordinar, dar care n-are putere", a spus Gigi Becali la GSP TV în cursul dupăamiezii.

Gigi Becali a explicat la GSP TV motivele pentru care a ales să mute Steaua din Ghencea. El spune că nu e vorba neapărat de bani, cît de neînţelegerile dintre patronul Stelei şi generalii care-l contestă în permanenţă. >> Steaua se mută la Mogoşoaia!

"Nu e vorba numai de bani, că mă sărăceşte pe mine. E diferenţa mare de sumă între Steaua şi celalalte echipe. E imensă, e enormă! Ar trebui să mă coste chiria pe un an 600.000 de euro. E enorm. Alte cluburi nu plătesc nimic, ba mai şi primesc 2-3 milioane de la primării. Toată ziua aud că trebuie să evacuez baza, am fost dat în judecată. Sînt nişte lucruri murdare care mă scîrbesc.

Plec, îi las să facă ce vor ei, să vadă toată lumea ce se întîmplă în Ţara Românească. Nu interesează pe nimeni că vorbim de un bun naţional. Plec şi joc pe Arena Naţional. După ce cîştig procesul cu sigla şi cu marca, că nu am nici un dubiu, o să le dau eu marca, dar vreau doar să le demonstrez că n-au dreptate.

S-a ajuns într-un punct în care e vorba doar de răutate, invidie. Satana este deja lîngă ei, îi ţine de mîini şi de urechi" :) , a spus plin de năduf Gigi Becali, la GSP TV.

"Ca să folosească baza mai departe, ei trebuie să investească 3 milioane de euro", a mai spus Becali despre proprietarii clădirilor din Ghencea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
sergiu_roman
sergiu_roman  •  16 Iunie 2011, 18:39

Ca sa-i pacaleasca pe generali sa-i concesioneze baza sportiva,a creat centrele de juniori promitând o academie si hegemonia Stelei în a culege si forma toate valorile fotbalistice în formare,a bagat ceva bani în modernizarea stadionului si a asteptat...dar a luat teapa fiindca fratii Paunescu au vrut sa faca asta înaintea lui dar au gresit vrând sa-l tepuiasca pe cioban si sa acapareze Steaua cu banii becaliotului...au uitat însa de machidoanca si de neamul de machidoni bisnitari si camatari,interlopi cu fata ''umana''.Tot atunci a investit în echipa si nu a mai dat drumul jucatorilor sa plece,deci a pregatit terenul însa Paunestii s-au razbunat si i-au pus bete în roate...:))

sergiu_roman
sergiu_roman  •  16 Iunie 2011, 18:32

Becaliotul ar plati impozit doar pt. valoarea initiala a bazei(si chiar daca cineva s-ar sesiza si ar plati valoarea reala tot nu ar pagubi oierul).Daca merge mai departe si coteaza clubul cu tot cu baza la bursa deja Steaua poate deveni cel mai bogat club din Estul Europei rivalizând cu Shahtiorul lui Ahmetov!Dar nu va bucurati copiii fiindca voi nu veti primi nimic din toate acestea.Camatarul asta machidon este doar un capitalist veros.Mai toata lumea crede ca el tine Steaua ca pe o jucarie sa-si satisfaca setea de publicitate,dar uita lumea ca cea care sta în umbra succesului financiar becaliot e sotia sa:o femeie frumoasa,desteapta si înzestrata cu simtul afacerilor!

sergiu_roman
sergiu_roman  •  16 Iunie 2011, 18:26

2.)Odata ce instanta decide o valoare(de data aceasta mult subevaluata fiindca mita e în floare)verosul capitalist are mâna libera sa obtina aproape tot ce vrea inclusiv o concesionare pe 50 de ani!3.)Daca obtine concesionarea(dorinta exprimata timid ca sa nu dea de banuit,cica!)face o investitie de 10-20milioane euro în baza sportiva,dar nu neaparat în modernizarea stadionului si a infrastructurii bazei ci investitii în crearea de centre comerciale(asa cum sunt ele la marile arene occidentale,deci nimic ilegal si imposibil!),readuce echipa în Ghencea si uite cum valoarea bazei din Ghencea se multiplica cel putin cu zece!Desi baza ar putea valora în noile conditii câteva sute de milioane...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close