FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Gigi Becali, trădat și de Adi Popa? „Nu știu dacă FCSB e Steaua! Voi fi unde e marea masă a suporterilor”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2020 07:45

Adi Popa (32 de ani), ultima dată la FCSB, nu este convins că echipa lui Gigi Becali este Steaua.

Acesta așteaptă finalul tuturor proceselor pentru a se decide în privința clubului pe care îl va susține.

Adi Popa: „Nu știu dacă FCSB e Steaua”

„Nu știu dacă FCSB e Steaua. Eu îmi doresc să fi jucat la Steaua și voi fi stelist până la capăt.

Dacă instanțele vor decide că palmaresul va fi într-un loc, o să fiu stelist, unde e marea masă a suporterilor. Am discutat cu domnul Mustață (n.r. unul dintre liderii suporterilor FCSB) zilele trecute pe tema aceasta și i-am spus că voi fi stelist. Când se vor termina procesele, eu voi susține respectiva echipă”, a declarat Popa pentru Prosport.

20 de meciuri3 goluri și două pase decisive a strâns Adi Popa în tricoul roș-albaștrilor în acest sezon; și-a încheiat contractul cu FCSB pe 30 iunie

Adi Popa, 7 trofee cu FCSB

Cumpărat de Gigi Becali de la Concordia Chiajna în 2012, Adi Popa a fost o piesă importantă pentru FCSB, care a cucerit trei titluri la rând în Liga 1 în perioada 2012-2015. 

În primii 5 ani petrecuți la gruparea roș-albatră, „Motoreta” a reușit 20 de goluri în 137 de apariții în Liga 1. Popa a revenit la FCSB în vara lui 2019, sub formă de împrumut de la Reading, însă evoluțiile lui n-au mai ajuns la nivelul pe care îl atinsese în precedenta experiență.

VIDEO Procesul lui Adi Popa cu FCSB: „Mă judec pentru 52.500 de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Interviu EXCLUSIV cu un artist îndrăgostit de FCSB: cum a ajuns să îi cânte lui Gigi Becali, de ce îi învidiază pe dinamoviști

Marius Șumudică lansează o ipoteză-șoc pentru fanii FCSB: „Gigi Becali o să fugă!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
144258713378047
Popa Virgiliu  •  31 Iulie 2020, 10:02

Nu este nicio asemănare între exercițiul tău de imaginație și realitatea de la echipa Steaua București ! Acolo a fost continuitate ! Nicio clipă echipa Steaua nu și-a întrerupt activitatea... Sigur, se poate invoca orice fel de neconcordanță juridică... Dar aici vorbim de fotbal, de suporteri, de percepție publică a fenomenului fotbalistic... Iar acestea nu pot conduce decât la o singură concluzie... Pentru generațiile de fani steliști, echipa lor a fost mereu aceeași, mereu acolo, în prima ligă... Asta contează, dragă d-le Eugen Oy ! Restul e vânare de vânt...

105662257060988
Eugen Qy  •  30 Iulie 2020, 18:17
Postat de Eugen Qy pe 30 Iulie 2020, 18:09

Daca eu te dau afara din casa ta, mutandu-ma eu acolo, si chiar justitia iti da dreptate dupa cativa ani, tu unde locuiesti intre timp, pe strazi ? Asa si cu STEAUA. Ce era sa faca ?...sa astepte ca infractorul dovedit si condamnat, sa ii dea inapoi ce i-a furat ? S-a reorganizat si a reinceput activitatea sportiva a sectiei respective, din locul din care ar fi trebuit sa inceapa echipa profitorului INFRACTOR recidivist gb !

El nici macar ACUM, dupa atata timp, nu are minimum bun simt sa se retraga si sa faca schimb de locuri cu ADEVARATA STEAUA al carei loc in Liga 1 l-a UZURPAT ! ASTA ar fi trebuit sa fie primul lucru pe care sa il faca un adevarat "DOMN" asa cum se crede si cum are pretentia de a fi considerat. A ramas fara nici-o legatura cu STEAUA si o recunoaste chiar si el, si totusi isi permite sa beneficieze in continuare de locul in prima liga romaneasca fara a-l fi castigat pe merit sportiv si continua sa faca uz de palmares pe plan extern desi ar fi trebuit sa nu stiew cum sa faca sa puna mai iute batista pe tambal si sa incheie manevra care i-a adus RENUME si o groaza de relatii pe care nici in 5 vieti, unul ca el nu le-ar fi putut face in mod CINSTIT !

105662257060988
Eugen Qy  •  30 Iulie 2020, 18:09
Postat de Popa Virgiliu pe 30 Iulie 2020, 09:30

E ușor penibil, stimabilul domn Popa ! Păi, domnia sa la ce echipă a cunoscut consacrarea ca fotbalist? Cumva, la clona de prin liga a nu știu câta ? Păi, cam p-atunci când se inventa "bastardul" numit CSA Steaua, stimabilul juca în cupele europene pentru Steaua, cea reală! Despre ce vorbim?! Sigur, dl. Popa a avut" meciul" său cu dl. Becali, recent... Poate că față de Popa, Becali a greșit... E probabil... Dar de aici și până la a te comporta infantil, e cale lungă, stimate d-le Popa !

Daca eu te dau afara din casa ta, mutandu-ma eu acolo, si chiar justitia iti da dreptate dupa cativa ani, tu unde locuiesti intre timp, pe strazi ? Asa si cu STEAUA. Ce era sa faca ?...sa astepte ca infractorul dovedit si condamnat, sa ii dea inapoi ce i-a furat ? S-a reorganizat si a reinceput activitatea sportiva a sectiei respective, din locul din care ar fi trebuit sa inceapa echipa profitorului INFRACTOR recidivist gb !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează