FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Gigi Becali trage de MM!

Mihai Stoica, Stoica, Unirea Urziceni
Mihai Stoica, Stoica, Unirea Urziceni

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Becali îl sună aproape zilnic pe managerul Urziceniului pentru a-l ruga să revină în Ghencea la finalul campionatului

"La vară voi aduce un manager nou pentru că am nevoie neapărat de un om care să se ocupe de transferuri. Unul dintre MM şi Dinu Gheorghe o să vină sigur" a fost anunţul pe care Becali l-a făcut recent. De fapt, patronul Stelei a început să caute soluţia salvatoare încă de acum. El îl sună foarte des pe Mihai Stoica, rugîndu-l să accepte să se întoarcă, după 3 ani de pauză, în Ghencea.

"Vorbim des la telefon şi îmi cere să revin sau să-i dau soluţii ce să facă în continuare cu echipa, că nu mai ştie ce deciziii să ia", s-a destăinuit MM apropiaţilor. Managerul campioanei nu e încîntat de ideea de a se întoarce şi chiar a făcut o declaraţie tranşantă: "Mai bine mă mut să locuiesc într-o cutie de carton, decît să mai lucrez din nou cu Gigi Becali".

MM a plecat din Ghencea în primăvara lui 2007, iar Steaua nu a mai cîştigat titlul din vara lui 2006.

"După ce am plecat, Gigi a zis că Argăseală e mult mai bun, iar acum cîteva luni a zis că sînt mult sub Panduru, dar şi că Dinu Vamă e mai bun. Acum ce s-a întîmplat, de sînt aşa dorit?"
Mihai Stoica, manager Urziceni

"Dacă MM nu vrea, asta e, atunci sigur o să vrea Dinu Vamă"
Gigi Becali, patron Steaua

5 ani a stat MM Stoica în Ghencea, în perioada 2002-2007, timp în care echipa a cîştigat 3 trofee: două titluri şi o Supercupă

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (45)
schukaryn
schukaryn  •  02 Martie 2010, 22:22

NU stiu dak ar fi bn sau nu sarevina! Dar dupa cate discutii au fost si de cate ori a zis k nu se intoarce la Steaua nici mort si k nu vrea sa mai lucreze cu Gigi Becali ar fi imoral din punctul meu de vedere dak ar reveni si ar demonstra k e un om slab si nu are cuvant!! dar pana la urma alege ce crede el k e mai bn pt el!!

 •  02 Martie 2010, 21:45

sa vine e cel mai bun meneger

 •  02 Martie 2010, 16:50

Si semifinala de cupa UEFA...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează