FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Telenovela Budescu continuă! » Ce spune Gigi Becali despre revenirea fotbalistului la FCSB

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 11:18 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 11:38

Constantin Budescu (32 de ani) este dorit în continuare la FCSB de patronul echipei, Gigi Becali.

Liber de contract după despărțirea de Damac FC, Budescu nu și-a găsit încă echipă. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că este în continuare interesat de mijlocașul român, dar totul depinde de Edi Iordănescu și Mihai Stoica, cei care se ocupă cu transferurile la echipă.

„Nu mă mai întrebați pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înțelegere am avut cu el și în ce condiții pot eu să îl aduc la FCSB. Ați văzut ce a spus Meme de Budescu? V-am spus că îmi place și v-am mai zis că l-am urmărit la natională și am vazut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiți cu Edi și Meme. Ei știu dacă îl vom aduce sau nu”, a declarat Becali pentru Prosport.

Mihai Stoica, neîncrezător în revenirea lui Budescu

Întrebat de un suporter pe pagina de Facebook a FCSB-ului dacă Budescu are șanse să revină la gruparea antrenată în prezent de Edi Iordănescu, MM susține că mijlocașul ofensiv ani va pleca cel mai probabil în Qatar.

„Budescu tocmai a reziliat cu Damac și are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a spus Mihai Stoica.

Constantin Budescu, dorit în trecut la FCSB

Budescu mai avea un an de contract cu arabii de la Damac FC, iar patronul FCSB, Gigi Becali, spera ca jucătorul să-și rezilieze contractul în această vară pentru a-l putea transfera. Se pare că viitorul fotbalistului e însă departe de București.

Eu am vorbit clar cu Budescu, iar băiatul știe că îl vreau, însă nu doresc să dau o sumă de transfer pe el la arabi. Am înțeles că el mai are contract acolo încă un an, iar dacă ar putea să plece de acolo liber de contract, atunci îl vreau la FCSB
-Gigi Becali, la începutul verii

27a jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

1.500.000de euro este cota lui Constantin Budescu, potrivit Transfermarkt

Citește alte știri despre FCSB:

Refuz categoric pentru FCSB! Jucătorul dorit de Edi Iordănescu nici nu vrea să audă de un transfer: „E aproape imposibil”

Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB: „Am lăsat lucrurile neterminate!” + ce spune despre națională și derby-ul cu Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
c23665
c23665  •  01 Septembrie 2021, 14:23

Sa-i fie rusine lui Budescu! Cere bani de la nea Gigi?!?

smdb
smdb  •  01 Septembrie 2021, 12:44
Postat de steaua_adevarata pe 01 Septembrie 2021, 12:30

Cu clona fcsb de ai semnat/ Cariera ti-ai incheiat. (Culegere de proverbe si zicatori ed.1976, editura Cartea pentru toti).

Cu clona fcsb de ai semnat/ Cariera ti-ai incheiat/ Mai bine vino la stat/ Amicale-s de jucat/ Banu-i usor de luat. :))) Asta ca le spui la oameni poezia pana la capat, nu? :)))

smdb
smdb  •  01 Septembrie 2021, 12:43
Postat de steaua_adevarata pe 01 Septembrie 2021, 12:30

Cu clona fcsb de ai semnat/ Cariera ti-ai incheiat. (Culegere de proverbe si zicatori ed.1976, editura Cartea pentru toti).

Mai bine amicale in L2, pe banii statului, fara numar, la o clona ce se vrea legendara Steaua Bucuresti, asa-i? :)))) Ce frumos e la stat, salariu mare, program scurt, poate se pune si de-o pensie speciala :)))) Prost sa fii sa joci la un club profesionist, entitate privata :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează