FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Refuz categoric pentru FCSB! Jucătorul dorit de Edi Iordănescu nici nu vrea să audă de un transfer: „E aproape imposibil”

Edi Iordănescu / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Edi Iordănescu / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 09:19 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 13:20

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a afirmat în această dimineață, la GSP Live, că Hervin Ongenda refuză vehement un transfer la FCSB. Astfel, Gigi Becali și Edi Iordănescu trebuie să se reorienteze rapid, perioada de mercato fiind aproape de final. 

Mijlocașul francez, descris de Iftime drept „cel mai valoros număr zece din Liga 1”, nici nu se gândește să se transfere la FCSB, sperând că în iarnă va reuși să prindă o mutare avantajoasă în străinătate. Invitat la GSP Live, Iftime a încercat să explice raționamentul lui Ongenda.

Valeriu Iftime: „Ultima ofertă era OK, dar nu vrea la FCSB”

„Nu s-a mai vorbit nimic de Ongenda. Am vorbit cu el luni, trebuia să dau un răpsuns FCSB-ului, dar el e decis să rămână la Botoșani. În iarnă, el ar putea semna cu alt club. 

Dar el a înțeles că are nevoie de un club unde să joace. După ce a plecat de la PSG, a avut vreo 4 sezoane în care nu a jucat deloc constant. Acum, la modul în care e poziționat, poate redeveni serios, se poate produce un declic. Are nevoie de continuitate. 

La mine, devine indispensabil și poate deveni cel mai bun număr 10 din România. Și chiar este, la talentul și inventivitatea lui. Eu i-am zis că-i dau drumul. Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. Copilul nu vrea în România. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă” , a spus Valeriu Iftime, la emisiunea GSP Live.

De neînțeles! Valeriu Iftime surprinde, după transferul lui Chindriș în Portugalia: „Nu e ce și-a dorit și nici salariul nu-l motivează”
GSP LIVE
De neînțeles! Valeriu Iftime surprinde, după transferul lui Chindriș în Portugalia: „Nu e ce și-a dorit și nici salariul nu-l motivează”
Refuz categoric pentru FCSB! Jucătorul dorit de Edi Iordănescu nici nu vrea să audă de un transfer: „E aproape imposibil”
Mai mult ca sigur, Ongenda și Florinel Coman nu vor deveni colegi la FCSB

Ongenda, dorit de Iordănescu la FCSB

Mijlocașul francez este pe lista lui Gigi Becali, după ce acesta l-a vândut pe Moruțan la Galatasaray. Totuși, este puțin probabil ca Ongenda să ajungă la roș-albaștri deoarece FCSB nu este dispusă să plătească mai mult de 150.000 de euro, sumă considerată prea mică.

Eu i-am oferit 100.000 de euro prima dată. Apoi, el mi-a spus că îi dă Craiova 150.000, și am mărit și eu oferta, tot la 150.000. Așa face el, licitații. Dar cu mine nu îi mai merge! Vrea un milion? Îmi vine să râd... Oricum, eu nu mai decid ce jucători vin la noi. Edi îmi spune ce vrea, și eu îi aduc. Dacă pot, bineînțeles”, a declarat recent Gigi Becali pentru GSP.ro.

VIDEO Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB: „Am lăsat lucrurile neterminate!”

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB își pierde căpitanul » Câte meciuri ratează Florin Tănase

Edi Iordănescu l-a „evaluat” pe Gigi Becali după două săptămâni la FCSB: „Spun asta cu tărie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
siriussirius
siriussirius  •  02 Septembrie 2021, 14:05

Trece perioada de transferari si noi dupa ce am pierdut vreo trei patru jucatori de baza am adus doar pe Keseru unii nu vin era de asteptat ca Budescu sa nu vina,la fel Sorescu si Ongenda,nu stiu vad ca nici V.Gheorghe nu mai vine pai atunci chiar sa nu ne mai facem iluzii de campioni ???!!! cu cine ???!!!,cind Clujul poate face doua echipe competitive plus rezerve din lotul lor,noi cred ca sintem o echipa buna de mijlocul campionatului,sigur vreo doi trei jucatori tot ii va putea vinde gigi asa ca problema lipsurilor financiare nu se pune dar DOAR ATIT ! ( ca in ultimii ani ! ).

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  01 Septembrie 2021, 18:50
Postat de anatol_karagandici pe 01 Septembrie 2021, 16:10

Atitudinea lui Ongenda este normala din cateva motive: 1. La 26 de ani si cu o cariera relansata cu chiu cu vai la Botosani nu poate risca sa-i fie blocata plecarea afara de pretentiile absurde ale lui Becali, de lacomia nefireasca, neomeneasca, necuprinsa a ciobanului puscarias. Jucatorii proveniti din tari vest-europene stau aici doar de nevoie, sau daca sunt genul interesat de "distractii" la pret redus. 2. A inteles toata lumea ca nu poti face cu becali afaceri reciproc avantajoase, deci orice jucator cu un agent cat de cat profesionist se gandeste de nspe ori la ce au patit Lukasz Gikiewicz sau Planic sau Vukusic sau ...(sau). 3. fcsb e in cadere libera dupa plecarile cauzate de lacomia ciobanului si dupa accidentarile lui Coman si Tanase. Sa vii acum la fcsb ca sa se astepte de la tine sa faci minuni avand in fata un veteran refuzat acum la export in Bulgaria precum Keseru sau un pusti necopt dar cu figuri in cap cum e Popescu nu e chiar riscul la care vrea sa se expuna un fotbalist cu calitate si aflat intr-un moment bun, dar care stie foarte bine cum i se poate prabusi cariera daca da chix in conditiile aproape imposibile de la fcsb. Pe scurt, Ongenda isi da seama ca are multe de pierdut si foarte putine de castigat daca vine la fcsb. A, daca echipa era calificata in grupele Conference League sunt convins ca discutia era cu totul alta, dar de asta s-a ocupat "il grande allenatore cici" care, nu-i asa, "are un har" :))).

Si am uitat evidentul argument nr 4: CUM NAIBA SA TE DUCI LA CIOBAN PE 150.000 CAND TU ESTI COTAT PE TRANSFERMARKT LA 650.000 DE EURO DIN IUNIE 2021 SI AI PASAPORT FRANTUZESC IN BUZUNAR? :))) Da, stiu, Iftime a zis ceva gen "ultima oferta era OK", chiar cred ca sarise becali de la 150.000 la 650.000 :)))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  01 Septembrie 2021, 18:48
Postat de aress123 pe 01 Septembrie 2021, 16:52

Bai baiatule, daca tu stai sa compui balade antibecaliste de genul astainseamna ca ai probleme grave si timp prea mult. Cand o sa pricepi ca fotbalul e doar un spectacol din care niste baieti castiga mult prea mult pentru efortul depus, si pentru aportul adus societatii ( zero ) poate ca o sa incepi sa te ocupi putin si de tine, si sa vezi ca viata e si in afara gsp...si ca exista rele mult mai mari decat obsesia ta FCSB...care apropo, pentru mine e Steaua. Vezi ca pe la TV, aproape toata lumea a inceput sa spuna iar Steaua...:::))))

Sarmane postac, stiu toti userii mai vechi de pe-aici ca n-ai sanse la mine cu template-ul asta :))) Pentru ca, spre deosebire de tine (cuplat 24/7/365) eu chiar am o viata. Tot spre deosebire de tine am si creier+educatie, deci sa scriu mesajul ala imi ia mai nimic. Pentru simplul motiv ca alea sunt adevaruri clare, evidente, iar cand ai capacitatea de a-ti exprima coerent ideile in scris nu e mare lucru sa le asterni inr-un mesaj. Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează