FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV De neînțeles! Valeriu Iftime surprinde, după transferul lui Chindriș în Portugalia: „Nu e ce și-a dorit și nici salariul nu-l motivează”

Andrei Chindriș s-a transferat în Portugalia, la Santa Clara
Andrei Chindriș s-a transferat în Portugalia, la Santa Clara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 10:52 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 11:13

După ce a obținut 220.000 de euro din transferul lui Andrei Chindriș, finanțatorul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, recunoaște că nu e pe deplin satisfăcut de suma primită în schimbul fundașului. 

Mai mult, Valeriu Iftime a dezvăluit în acestă dimineață că nici Chindriș n-ar fi extrem de mulțumit de salariul pe care-l va încasa în Portugalia. „Sper să-l vândă cât mai repede, să mai iau ceva bani”, spune Iftime, care a păstrat procente dintr-un viitor transfer.

Valeriu Iftime: „Santa Clara nu e ce și-a dorit Chindriș”

„Niciodată n-am fost împotriva transferului lui Chindriș. Cu două nopți în urmă, el a decis să plece. Nu știa ce avion să plece, spre Belgia, Elveția sau Portugalia. Trebuia să se decidă unde voia să se transfere. 

Nu va câștiga salariul pe care îl visa sau pe care-l dorea acum ceva vreme. E un pas important în cariera lui, dar nu vrea să rămână acolo. Vrea mai mult. Dacă era după filosofia mea, ar fi plecat în urmă cu mai mult timp, pe mai mulți bani, dar asta e. Dar a ajuns acolo, n-am decât să-i urez baftă. 

Sper să-l vândă cât mai repede Santa Clara, să iau și eu niște bani la transfer. Cred că va pleca la alt club, nu cred că Santa Clara e ce și-a dorit el cu adevărat și nici salariul nu-l motivează. Și-ar dori foarte mult să ajungă mai sus. În opinia mea, pentru club nu e cea mai bună variantă, cum nici pentru el nu e”, a declarat Valeriu Iftime în această dimineață, la Pro X. 

Andrei Chindriș a plecat de la Botoșani: detaliile afacerii

Din informațiile Gazetei, FC Botoșani va încasa 220.000 de euro în schimbul lui Andrei Chindriș. Clubul finanțat de Valeriu Iftime păstrează și un procent de 34% dintr-un eventual viitor transfer al fundașului central. Chindriș a fost deja prezentat la noul club

De neînțeles! Valeriu Iftime surprinde, după transferul lui Chindriș în Portugalia: „Nu e ce și-a dorit și nici salariul nu-l motivează”

Cine e Santa Clara, viitoare formație a lui Andrei Chindriș 

Sezonul trecut, Santa Clara a încheiat pe locul 6 în prima ligă portugheză și s-a calificat în preliminariile Conference League. A ajuns până în play-off-ul competiției, fiind eliminată de Partizan Belgrad, 2-1 acasă și 0-2 în Serbia. 

Andrei Chindriș îl va regăsi la Santa Clara pe Hamidou Keyta (26 de ani), golgeterul lui FC Botoșani din stagiunea precedentă. Lotul formației revenite în primul eșalon în urmă cu patru sezoane este cotat la 16,25 milioane de euro, conform transfermarkt.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Refuz categoric pentru FCSB! Jucătorul dorit de Edi Iordănescu nici nu vrea să audă de un transfer: „E aproape imposibil”

EXCLUSIV Dinamo a stabilit în ce condiții îi dă drumul lui Sorescu » E mai aproape să rămână în „Ștefan cel Mare” decât să plece

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
180190845824463
Mihnea Iorga  •  01 Septembrie 2021, 19:18

In articol nu se precizeaza cel mai important lucru despre Santa Clara, care si dezleaga misterul transferului, echipa e din Insulele Azore, una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Europa. Practic Chindris va fi intr-o vacanta permanenta si va fi si platit pentru asta, nu ai cum sa refuzi o astfel de oferta. Tinand cont ca Mykonos si Ibiza nu conteaza la nivel de fotbal profesionist, e cea mai buna alegere posibila daca vrei sa iti traiesti viata relaxat pe insula, la caldura tot anul.

c23665
c23665  •  01 Septembrie 2021, 18:34

A fost o surpriză neplăcută transferul lui Chindris la o echipă atat de slaba. Mai bine mergea la arabi...

ticbic
ticbic  •  01 Septembrie 2021, 17:56

Niciun club din Romania NU poate vinde in campionate din afara (fie ele din Golf, din Turcia, din Rusia sau din Ucraina) jucatori cu mai mult de 300-400 de mii de euro. In ultimii 5 ani, pe milioane bune au vandut doar Steaua (eu asa ii zic) si, partial, CSU Craiova. O exceptie a fost Viitorul lui Hagi. Nici macar CFR-ul, campioana a ultimelor 4 editii, n-a vandut pe asemenea sume. Botosani a vandut cel mai bine si mai scump in campionatul intern, la Steaua (eu asa ii zic), la CFR Cluj... in niciun caz in afara!!! Si e limpede de ce! Drept dovada, ia astazi pe Chindris din Portugalia cam de 5 ori mai putin decat ar fi luat ieri de la Becali. Asta este realitatea, din orice unghi o privesti! PS: la fel si in cazul recent al lui Sorescu de la Dinamo...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează