FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță un schimb-șoc pe axa FCSB - Craiova: „L-am dat pe Vînă și am luat doi jucători! Am mare încredere”

Gigi Becali anunță un schimb interesant între FCSB și CS Universitatea Craiova. Ivan Mamut (24 de ani) și Andrei Burlacu (24 de ani) ajung la vicecampioana României, iar în Bănie merge Ionuț Vînă (26 de ani).
Gigi Becali anunță un schimb interesant între FCSB și CS Universitatea Craiova. Ivan Mamut (24 de ani) și Andrei Burlacu (24 de ani) ajung la vicecampioana României, iar în Bănie merge Ionuț Vînă (26 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 18:56 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 19:28

Gigi Becali anunță un schimb de jucători între FCSB și CS Universitatea Craiova. Ivan Mamut (24 de ani) și Andrei Burlacu (24 de ani) ajung la vicecampioana României, iar în Bănie merge Ionuț Vînă (26 de ani). 

Imediat după instalarea lui Reghecampf la CS Universitatea Craiova, Gigi Becali a anunțat o serie de mutări. FCSB îl cedează în Bănie pe Ionuț Vînă, un mijlocaș care ar putea constitui o soluție pentru înlocuirea lui Alexandru Cicâldău, și primește la schimb doi oameni de lot. 

Gigi Becali: „Mamut și Burlacu, la FCSB”

„Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik

FCSB, două transferuri de la CS Universitatea Craiova

Gigi Becali a fost refuzat de UTA în privința transferului atacantului David Miculescu, așa că s-a reorientat rapid. Îl aduce de la Craiova pe Ivan Mamut, un fotbalist de 1,92 metri. Croatul nu s-a lipit de gol sezonul precedent, punctând o singură dată pentru olteni. 

Andrei Burlacu, considerat la un moment dat un copil-minune al fotbalului oltean, ajunge și el la FCSB. În ultimele sezoane a evoluat sub formă de împrumut la Poli Iași, Chindia sau Condordia.

Gigi Becali anunță un schimb-șoc pe axa FCSB - Craiova: „L-am dat pe Vînă și am luat doi jucători! Am mare încredere”
Andrei Burlacu, cedat de CSU Craiova la FCSB

VIDEO Cosmin Olăroiu, declarații după partida dintre FCSB și CSU Craiova: „Fotbalul ar trebui să revină la ce a fost odată”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Vinicius, un nou „cal troian”? Țepele luate de Gigi Becali cu fotbaliști de la FCSB

A dat lovitura FCSB? 3 schimbări-cheie, după transferul lui Vinicius

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
potec
potec  •  28 Iulie 2021, 12:00
Postat de observator_ipohondru pe 28 Iulie 2021, 09:41

Un schimb corect era Vînă contra Burlacu, ambii niste petarde expirate. Dar Mamut este un jucator tanar cu potential. Acolo unde a jucat, dadea goluri. La Craiova n-a mai dat pentru ca nimeni nu s-a ocupat de el. El trebuia sa centreze si tot el sa dea cu capul. Un antrenor cu ceva in cap, face niste scheme de joc, niste trasee, niste combinatii prin care niste jucatori sunt pusi in valoare. Sunt cazuri in care toata echipa joaca pentru un singur jucator. La noi, ca la nimeni. Ce antrenori a avut Craiova? Nu-l suport pe Piturca, dar el a venit si a zis ca Ivan va juca centru, pentru ca-l va invata el sa dea trei pasi inapoi si apoi sa dea la poarta. Multi am ras, dar de atunci Ivan a inceput sa mai miste cate ceva. In general insa, CSU plimba mingea intre fundasi-portar si cand ajunde mingea la Balasa, hop cu pasa lunga. Daca destinatarul o receptioneza, poate ca sa iasa ceva, daca nu, dam mingea iar la fundasi. Ce sa faca Mamut, Koljici, Tudorie daca ei sunt mereu singuri in careu, marcati de 2-3 fundasi adversi, in timp ce colegii lor o freaca pe la mijloc? Sa o scurtez, cedarea lui Mamut este o prostie, iar Rotaru a fost din nou pacalit (sau s-a lasat)

Dar chiar si cu frecangeala asta cum zici tu,ivan a dat goluri si a aratat la un moment dat cel mai in forma atacant din romania, mamut nimic, de ce? Pt ca ivan este mult mai mobil si mai iute,mamut e doar bataios si atit, nu viteza nu demarcare. Erau ceva sanse de progres pt mamut cu multa rabdare dar nimeni nu are rabdarea asta. Cred ca rotaru ar fi avut-o dar este presat de suporteri, nu isi mai permite sa ii ignore. Cei mai contestati jucatori de suporteri erau acka, bic si mamut, s-a scapat de doi o sa urmeze si bic cred. O sa zici ca si bancu, mateiu , balasa sau nistor sunt contestati, dar de astia nu se poate scapa asa usor sunt titulari au contracte mari si nu vor pleca decit la contracte mai mari, de aceea a fost adus reghe , poate ii alearga mai mult si pt a multumi si suporterii. Mie nu imi place reghe dar vad ca lumea e multumita de alegere , sper sa iasa bine , pina la urma si pt reghe e o problema daca nu reuseste cota lui va scadea mult .

m4blue88
m4blue88  •  28 Iulie 2021, 11:40
Postat de doar..titi pe 28 Iulie 2021, 11:05

bre clapoane ..nu te mai fa de ras p-aci !!instanta TREBUIA SA DECIDA DOAR DACA cererea reclamantei (csa - care cerea palmaresul 1947-2003)era indreptatita SAU NU !!!ATAT !!!nu ..ca are pana-n 98 , nu ca 98/03 e la afc???!!(pentru asta cine a facut cerere???!!)saun ca 03-prezent e la fcsb !!!

Instanța nu poate decide doar parțial. În primul rând trebuie stabilit fondul(acele fapte pe care le listezi), fie că este cerut sau nu.

doar..titi
doar..titi  •  28 Iulie 2021, 11:05
Postat de catalynn pe 28 Iulie 2021, 00:28

Unde a spus Justiția ca FC fcsb are Palmaresul care zici tu. Noi știm ca Justiția a dat reject cererii FC fcsb de a i se “constata” Palmaresul. Stelei i-a răspuns, 47-98 e al CSA, 98-03 la AFC Steaua și atât! Nicio vorbuliță pe acolo despre FC fcsb. Deci de unde ai tras concluzia ca FC fcsb are palmares după 2003!? Luminează-ne! :-)))

bre clapoane ..nu te mai fa de ras p-aci !!instanta TREBUIA SA DECIDA DOAR DACA cererea reclamantei (csa - care cerea palmaresul 1947-2003)era indreptatita SAU NU !!!ATAT !!!nu ..ca are pana-n 98 , nu ca 98/03 e la afc???!!(pentru asta cine a facut cerere???!!)saun ca 03-prezent e la fcsb !!!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează