FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a rezolvat un nou transfer: „Am luat astăzi un fundaș”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 12:27 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 13:45

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a anunțat că a transferat un fundaș central. Este vorba despre Stipe Vucur (29 de ani). 

După ce l-a adus pe Alexandru Crețu, Gigi Becali a continuat să caute întăriri pentru zona centrală a apărării. La FCSB ar urma să ajungă un stoper masiv, de 1,95 metri, pentru a îndeplini marea dorință a patronului: nimeni să nu mai înscrie cu capul împotriva FCSB. 

Din primele informații, jucătorul adus de FCSB este Stipe Vucur

Gigi Becali: „Am luat un fundaș din liga a doua germană”

Am luat astăzi un fundaș de 1.95 metri, din liga a doua germană, care a mai jucat și în Austria. Nu vreau să dea el gol, eu vreau să nu mai primesc gol de la ăia de 1,60 metri. Cel mai mult mi-e frică de cornere!

Acum că va fi concurență, Miron și Cristea vor avea mai multă atenție, vor fi mai vigilenți. Crețu sigur va fi titular, de ăla îmi place mie mult. Am vorbit cu Dică și mi-a zis e bun fundaș central, pe spații mici, la mijloc, nu e așa bun.

O să vedem cine va juca. Poate ăștia doi (n.r. - Alexandru Crețu și noul transfer), ca să nu mai dea nimeni cu capul în careu la mine”, a spus Becali la Pro X. 

Ce avem noi acum, la FCSB, este imbatabil. Jucătorii sunt prea valoroși ca să mai poată fi bătuți. Anul ăsta nu ne mai stă nimeni în față. Vom marca de la 3 goluri în sus pe meci! 

- Gigi Becali, finanțator FCSB

Transferul lui Alin Șeroni a căzut

Gigi Becali l-a dorit pe Alin Șeroni, de la FC Botoșani, dar mutarea-surpriză pus la cale de latifundiar a picat. Gigi Becali a declarat că îl vrea pe fundașul celor de la FC Botoșani liber de contract, dar moldovenii așteaptă o sumă de transfer. 

„Iftime vrea 100.000 de euro. Am zis «Du-te, mă, de aici!». Ce să dau, mă? Să dau 100.000 de euro pe unul de 34 de ani? Îl luam așa, să fie la număr. 

O să iau alt jucător. Să vedem cu care se rezolvă ceva. O să aduc un fundaș înalt, care să dea cu capul. Nu vreau să îmi mai fie frică la cornere”, a declarat joi Gigi Becali, pentru GSP.ro

4 fundași centraliva avea FCSB odată cu sosirea noului stoper. Ceilalți 3 sunt Alexandru Crețu, Andrei Miron și Iulian Cristea. Acolo poate juca și Denis Haruț

Citește mai multe știri despre FCSB:

Şumudică îi transmite lui Becali să-şi ia gândul de la Bogdan Stancu: „M-am rugat de el trei ani. Va fi greu să nu dea curs ofertei”

Remarcatul lui Gigi Becali din „amicalul” României cu Georgia: „Mi-a plăcut cum s-a mișcat. Vreau să îl transfer, știe cum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
albalbastru72
albalbastru72  •  04 Iunie 2021, 19:29
Postat de bodystyle74 pe 04 Iunie 2021, 16:57

Gigi zice ca l-a luat din liga2 germana dar de fapt omul vine de la o echipa care a terminat pe 9 in liga3 germana.

Nu cred ca minte Becali,el nu face de-astea ca doar e arhanghel,il bate Dumnezeu.

hermannstadtul
hermannstadtul  •  04 Iunie 2021, 17:40

De unde a apărut numele ăsta? Altă momealaă pentru bocitoarele impresarilor, ca și Șeroni?

bodystyle74
bodystyle74  •  04 Iunie 2021, 16:57

Gigi zice ca l-a luat din liga2 germana dar de fapt omul vine de la o echipa care a terminat pe 9 in liga3 germana.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează