FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali crede că suma de transfer pentru Rareș Ilie, de la Rapid la Nice, e mai mică de 5 milioane de euro: „Numai când văd contractul cred!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 13:28 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 14:38

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a comentat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice. Finanțatorul roș-albaștrilor nu crede că mijlocașul a fost vândut de giuleșteni pe 5 milioane de euro.

Becali este de părere că Rapidul a încasat mai puțini bani decât suma anunțată de giuleșteni și îi îndeamnă pe „alb-vișinii” să facă public contractul. 

Gigi Becali a anunțat la TV noul ordin pentru Petrea: „Bă, te rog frumos! Dacă nu vor, acasă! Acasă!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat la TV noul ordin pentru Petrea: „Bă, te rog frumos! Dacă nu vor, acasă! Acasă!”

„Nu cred că a fost vândut cu 5 milioane. Să văd contractul? Numai când văd contractul cred. Eu când vând ceva ce vă spun?! Atâţia bani, atâta procent, cutare, cutare. Zic eu că e confidenţial? 

Aşa zic şi eu confidenţial Man, 20 de milioane de euro. Nu se face aşa. Aici nu e confidenţial. E confidenţial dacă e ceva secret. Nu e problema mea ce face Rapidul”, a declarat Gigi Becali potrivit as.ro.

Victor Angelescu, acționar Rapid, despre transferul lui Rareș Ilie

Joi, Rapid a bătut palma cu Nice pentru transferul lui Rareș Ilie. Clubul din Giulești va primi aproximativ 5 milioane de euro și va păstra procente la o eventuală revânzare a jucătorului.

În direct la GSP Live, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a detaliat transferul lui Rareș în Franța. 

„A rămas doar vizita medicală de făcut, apoi vom închide transferul. Nu pot să vă confirm că este vorba de sumele vehiculate (n.r. - 5 milioane de euro + bonusuri), dar sunt apropiate de realitate. Avem procente dintr-un viitor transfer, iar suma este foarte importantă. 

Am vorbit direct cu clubul, nu a fost niciun impresar implicat. Am vorbit cu președintele și directorul sportiv al clubului, antrenorul l-a dorit foarte mult pe jucător. A fost dorit de antrenorul nou, Favre. Negociem de o lună și jumătate, știam de mai mult timp că este dorit de Nice. Dacă nu ar fi fost oferta foarte bună, l-am mai fi ținut”

Citește alte știri din Liga 1:

18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!
CFR CLUJ
18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!
Dragomir le recomandă un transfer echipelor din Liga 2: „Va fi cel mai bun fundaș central din România. Dacă rămâne la Rapid, se distruge!”
RAPID
Dragomir le recomandă un transfer echipelor din Liga 2: „Va fi cel mai bun fundaș central din România. Dacă rămâne la Rapid, se distruge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
wally77
wally77  •  20 Iulie 2022, 17:31
Postat de 1947forever pe 15 Iulie 2022, 15:13

In schimb a tot dat jucatori pe 10 milioane bucata. Te mai oftici mult?

Nu e treaba noastră cu cât îi dă el ... atât s-a dat, atât s-a zis ...nu santem ofticoși precum ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kratosdoom
kratosdoom  •  15 Iulie 2022, 22:21
Postat de fantasma pe 15 Iulie 2022, 20:54

Doar unele nestemate fcsb-iste au voie? Hai,fugi...

pai aia sunt vicecampioni si joaca an de an in europa. are logica. florinel coman a inscris spre exemplu in grupele e.l. cand o sa mai avem noi jucator care sa inscrie in grupele e.l.?

fantasma
fantasma  •  15 Iulie 2022, 20:54
Postat de kratosdoom pe 15 Iulie 2022, 15:51

ok,dar acum serios,chiar crede cineva ca nice aia ar fii dat 5 milioane de euro pe un jucator care vine de la o echipa medicora dintr-un campionat mediocru si care nu a reusit sa termine nici macar in primele 8? acolo a fost ceva de genul 1,5 milioane plus bonusuir imposibil de luat de inca 1,5 milioane. oricum o sa aflam pretul real ca si in cazul sorescu,s-au incasat doar 500 de mii de euro.

Doar unele nestemate fcsb-iste au voie? Hai,fugi...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează