FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Transferurile Stelei sînt Tănase şi Emeghara! Cu ei luăm titlul" ;)

Ifeanyi Emeghara, Emeghara, Steaua
Ifeanyi Emeghara, Emeghara, Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2009 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, spune că Ifeanyi Emeghara şi Cristi Tănase vor fi transferurile pentru primăvară ale Stelei.

"Primul transfer care se va vedea la Steaua în primăvară va fi Cristi Tănase, pînă acum nu a arătat nimic. Abia din retur o să vadă lumea cine e Cristi Tănase. Steaua poate cîştiga campionatul cu actualul lot. Tănase şi Emeghara mă interesează cel mai mult. Şi Emeghara mi-a demonstrat aseară că n-are nevoie de acomodare", a spus Gigi Becali la GSP TV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
dan09bn
dan09bn  •  18 Decembrie 2009, 23:48

Tanase e marea tzeapa a Stelei

 •  18 Decembrie 2009, 22:33

Gata a saracit ciobanu. Mai bine ar da clubu ca in cateva luni il baga iar base la Parnaie :))

 •  18 Decembrie 2009, 21:41

Adevarul e ca Emeghara a jucat excelent aseara. Nimeni nu trecea de el. SI ce ii invartea pe olandezi. Sa`i faca contract pe viatza Gigi Becali lui Emeghara. fundasul excelent pt Steaua.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează