FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Câți bani i-a dat Becali lui Vadim Rața pentru 108 minute jucate la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 11:36 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:13

Vadim Rața (29 de ani) a plecat de la FCSB după 3 apariții și aproximativ 108 minute jucate. El fost trimis înapoi la Voluntari, unde a și jucat deja, împotriva lui Rapid, scor 0-1.

Pentru perioada petrecută la FCSB, Rața a câștigat nu mai puțin de 40.000 de euro, potrivit Fanatik. Înainte de transferul la roș-albaștri, Vadim avea un salariu de 5.000 de euro lunar la Voluntari. Raţa a negociat cu Gigi Becali termenii rezilierii și a semnat-o după ce a cerut și a primit 4 salarii.

Vadim Rața, dezvăluiri uluitoare despre perioada de la FCSB: „Nu am putut să înțeleg nimic! Am aflat totul din presă!”
Voluntari - Rapid 0-1
Vadim Rața, dezvăluiri uluitoare despre perioada de la FCSB: „Nu am putut să înțeleg nimic! Am aflat totul din presă!”

Vadim Rața, trimis de Becali înapoi la Voluntari

Pe 12 august, Rața era prezentat oficial la FCSB, după transferul de la Voluntari. Internaționalul moldovean a jucat la FCSB doar în 3 partide. Câte o repriză cu Hermannstadt și Chindia, dar și 18 minute în înfrângerea cu Viking, 1-2, din prima manșă a play-off-ului Conference League.

Patronul Becali nu a fost însă mulțumit de el și l-a dat afară. Rața a semnat cu Voluntari, singura echipă la care ar mai fi putut juca în acest sezon. Conform regulamentului, un fotbalist nu are voie să joace la mai mult de două echipe în același sezon.

Vadim Rața, dezvăluiri despre perioada de la FCSB

„Băieții glumeau că am fost și eu suspendat puțin. M-am simțit bine astăzi, chiar dacă am ajuns în cantonament azi-noapte. Am ajuns pe la 12. Am fost pregătit, am vrut să ajut echipa.

Da, când m-am dus la FCSB zis că ce o să-mi facă (n.r. - Gigi Becali)? Să mă bată? Păi ce, m-a bătut? Eu puteam să rămân acolo, să fac antrenamente și să iau banii. Am vrut să joc fotbal! Nu mă interesează banii.

Dacă domnii de acolo așa au hotărât, văd ei în două săptămâni... E o dezamăgire, eu consider că puteam să fac față. Și fotbaliștii mai mari decât mine au nevoie de timp de adaptare.

Nici măcar un agent imobiliar nu a putut să îmi găsească apartament să mă mut mai aproape de Berceni în două săptămâni”, a spus Vadim Rața la Orange Sport, după Voluntari - Rapid 0-1.

Citește și alte știri din Liga 1:

Conducerea Rapidului, contrazisă: „Normal că e o candidată la titlu, doar e pe primul loc”

Ce l-a dezamăgit pe Gică Popescu la Voluntari - Rapid: „Mă așteptam să aibă altă atitudine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dobrin
dobrin  •  04 Septembrie 2022, 22:01

Cum ar zice Nea Marin (ala adevaratul)... "Ai venit nepoate? Cand pleci?" :))))

francescoli1974
francescoli1974  •  04 Septembrie 2022, 21:59

Ciobi chiar crede că se pricepe la fotbal dar el se pricepe să dea "țepe" statului român și unor cetățeni și se consideră mare antreprenor și vizionar in ale fotbalului.

istet10
istet10  •  04 Septembrie 2022, 19:53
Postat de 88gore88 pe 04 Septembrie 2022, 16:43

40.000 € sunt bani,nu doar pt omul de rand,ci si pt fotbalistul roman.Practic,i-au cumparat tacerea si l-au expediat cu un mare sut in dos,lasandu-l nedumerit pe veci."Cu ce am gresit?","Ce n-a fost bine","puteam mai mult",sunt intrebari ce-l vor macina pe Rata in perioada urmatoare.Greu de spus daca va reveni la forma buna din trecut sau cat va dura sa isi revina.Cat despre cei de la FC FCSB,lipsa de profesionalism confirmata in dictatura acestui Becali devine tot mai plictisitoare si chiar molipsitoare uneori ,fiind copiata de tot mai multi patroni din Liga1.Naivii vor spune ca Becali a facut iar un gest nobil,ajutandu-l pe Rata cu 40.000 din banii lui,bla-bla-bla...FALS,Rata a fost "despagubit" cu bani din bugetul clubului,asigurat anual prin surse proprii (marketing,bilete,reclame,sponsori,drepturi Tv,UEFA,vanzare de jucatori) sau de catre finantatorul principal (Becali) dar care isi va recupera integral investitiile atunci cand situatia i-o permite.

Corect.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează