FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, în dialog cu fostul jucător de la FCSB: „Ai paradit tot! Pe unde ai fost s-au ales praful și pulberea”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 13:08 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 15:02

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a transmis astăzi lui Valeriu Răchită, fost fundaș al Stelei, că „ai paradit totul, pe unde ai fost s-au ales praful și pulberea”.

Într-o intervenție telefonică în direct la TV, Gigi Becali a opinat că este nevoie de o schimbare la nivelul Federației Române de Fotbal, insistând ca directorul tehnic Mihai Stoichiță să fie înlocuit.

Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”
FARUL
Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

„Dacă Stoichiță comandă Federația, vă dați seama? Cu tot respectul, e băiat de calitate. Nu mai vreau să fac păcate...

Să conducă oameni care se pricep, care au condus ceva. Lasă-l pe Lucescu, e deja titan. Nu-l mai punem pe el, e că e monstru sacru.

Dar îi avem pe Gică Popescu, Ionuț Lupescu, Ilie Dumitrescu. Și ăla care a fost fundaș central. Cum îl cheamă? E băiat deștept, a fost și pe la noi”, a spus patronul de la FCSB, la Pro Arena.

Gigi Becali, în dialog cu Valeriu Răchită: „Ai paradit totul! Pe unde ai fost s-au ales praful și pulberea”

În acel moment, din platou a intervenit Valeriu Răchită, fost fundaș atât la Steaua, cât și la FCSB. În continuare, redăm dialogul dintre cei doi:

  • Valeriu Răchită: „De mine nu vorbiți, domnul Becali? Vivi sunt, Răchită”.
  • Gigi Becali: „De tine, Vivi, nu pot. Știi de ce? Trebuie să demonstrezi în viață. Tu ai paradit pe unde ai fost”.
  • Răchită: „Ce am paradit? Ia spuneți dumneavoastră”.
  • Becali: „Ai paradit totul unde ai fost, și ca antrenor, și conducător, și ca președinte! Praful și pulberea s-au ales de toate!
  • Răchită: „Da, am răutăți cu Pițurcă, domnule Becali”.
  • Becali: „Păi nu trebuie să dați și voi ceva de senzație de Crăciun, de Revelion? Mai glumesc și eu, îi mai zic și eu lui Vivi, acum îi spun, ce ai făcut tu?”
  • Răchită: „Am făcut un stadion și am promovat echipa la Petrolul”.
  • Becali: „Ai dat tu cu toporul, ai făcut tu stadionul la Petrolul? Ca antrenor, ce ai făcut?”
  • Răchită: „Ca antrenor am licență PRO, dar decât să veniți dumneavoastră să-mi faceți schimbările… Am din ce să trăiesc”.

În momentele în care Becali îi adresa cuvinte grele, Răchită părea extrem de amuzat de situație, râdea copios.

După ce s-a retras din cariera de fotbalist, Răchită a lucrat atât ca antrenor - a fost „principal” la Petrolul și „secund” la națională, sub Victor Pițurcă -, dar a ocupat și funcții de conducere, precum director tehnic și director sportiv.

Cel mai recent a lucrat la Astra Giurgiu, acum ocupă funcția de consilier pe teme sportive al primarului din Ploiești.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cătălin Golofca și-a găsit echipă în Liga 1 imediat după plecarea de la Sepsi: „Am avut și alte oferte, dar vreau să mă bucur de fotbal!”

Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Pintilii: „Ce să facem? Nu, tată!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
supidor
supidor  •  22 Decembrie 2022, 07:55

Alo, domnul autorul de articol! Stoichiță nu a jucat niciodată nici la Steaua nici la FCSB! Stoicihiță a fost antrenor la Steaua/FCSB!!!! Mai puneți mână pe ziare, reviste, cărți, și învățați!

Alexsandrro
Alexsandrro  •  21 Decembrie 2022, 21:05

Rachita daca taceai filozof ramaneai.

mattteo
mattteo  •  21 Decembrie 2022, 16:41

Ala vorbea de fotbalisti de nationala ca Gica Popescu, Lupescu, Ilie Dumitrescu, probabil de Belo vroia sa spuna ,care a castigat doua Cupa ale Campionilor, iar asta s-a bagat in seama cu "De mine vorbiti?!". Da ba, fix de tine, cu 2 selectii la nationala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează