FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rafală de jigniri între Gigi Becali și fostul jucător al Stelei: „Tu la Rahova, eu la Prahova” / „Ești prea prost, prea țărănoi! Dobitocule!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 14:37 / Actualizat vineri, 11 august 2023 14:59

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, și Valeriu Răchită (53), fost fundaș al Stelei, au purtat un dialog furtunos, înțesat de jigniri.

Totul a plecat de la o serie de atacuri pe care Răchită le-a făcut la adresa lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

Gigi Becali, declarații aiuritoare despre un titular: „O să tocească banca. «Nu vreau să dau gol, că sunt blat. Țin cu danezul»”
FCSB
Gigi Becali, declarații aiuritoare despre un titular: „O să tocească banca. «Nu vreau să dau gol, că sunt blat. Țin cu danezul»”

Fostul fotbalist l-a luat la țintă pe MM și astăzi, la Fanatik SuperLiga:

Eu nu-i zic Meme, îi zic Nene, de la No Name, de la Neica Nimeni. De la Neaoșul Neica Nimeni. Ai văzut ce a zis săptămâna trecută?

Că pentru el Ghencea a murit, că îi plăcea stadionul ăla vechi, cu treptele ălea pe care le-a coborât el cu cinci bodyguarzi în spate să-i dea un pumn unui suporter de la Steaua, sau Ghencea aia când el a pus jucătorii în genunchi în fața galeriei, mă. Noroc că n-a prins generațiile noastre, ce genunchi își lua el”.

Gigi Becali i-a dat replica lui Răchită: „Să termine cu jignirile! MM e fratele meu”

Ulterior, Gigi Becali a intrat în direct și a început intervenția telefonică cu o trimitere la afirmațiile lui Răchită:

„Înainte de toate, am o rugăminte. Nu mai lăsa invitații să jignească oamenii. Spune-i lui Răchită să termine cu jignirile! MM e fratele meu. Nu pot să intru să vorbesc cu tine, iar fratele meu să fie jignit. Comentați dacă vreți, dar vremurile cu jignirile au trecut!

Mi-a zis MM: «Bă Gigi, tu ești fratele meu mai mare. Se poate așa ceva?». Pentru ce ironie? Nu știi să vorbești despre fotbal? Dacă nu știi, stai acasă! Să vină altul. 

Dacă nu-i place, ce? Dacă nu-i place, care-i treaba, trebuie să jignești?! Până la urmă, ăla e om să ironizeze? Ironie este el! El nu vede că este el ironie?”.

Jigniri în direct între Gigi Becali și Valeriu Răchită

În acel moment, Răchită a intervenit și a provocat un dialog plin de jigniri:

  • Răchită: „Nici nu știi ce înseamnă ironic” 
  • Becali: „Tu ești ironic ca făptură!” 
  • Răchită: „Unde ați învățat-o domnule Becali pe asta, la Jilava?” 
  • Becali: „Vai de capul tău! Vezi-ți bă de treaba ta! Bă țărănoiule, nici nu ar trebui să vorbești! L-am lăsat în pace și tot a comentat, tot a comentat. Țărănoi prostovan, văd că este obraznic deja, se crede comentator”. 

  • Răchită: „Știți care este diferența dintre noi doi? Ați făcut școala la Rahova, eu la Prahova. Ați scris mai multe cărți decât ați citit
  • Becali: „Păi, da, am scris, că tu ești prea prost, bă! Ești prea țărănoi!”
  • Răchită: „Ești un cioban! Un cioban ești!”
  • Becali: „Eu pot să jignesc, că sunt Becali! Dar țărănoiul ăla de ce jignește? Dobitocul ăla?
  • Răchită: „Ești un cioban, un cioban!”
  • Becali: „Cioban, da, dar nu idiot! (...) Nu m-am mai enervat de 10 ani, mă. Dar ăsta chiar că m-a enervat”.

Spre finalul intervenției, Gigi Becali și Răchită au făcut pace: „Gata, să ne împăcăm. Gata, ne-am dat mâna, ne împăcăm. Uite, a venit duhovnicul să iau dezlegare iar. Gata, mi-a făcut semnul crucii. Gata, ne-am împăcat, părinte! Le cer iertare în fața ta”.

Tot despre FCSB:

„Ghencea din nou pe harta europeană” » 5 lucruri care nu s-au văzut la TV, de la partida FCSB - Nordsjaelland: Revanșa organizatorilor, show spectaculos de lumini + Ironii pentru CSA Steaua

Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
kratosdoom
kratosdoom  •  13 August 2023, 13:06
Postat de 1ianuarie pe 12 August 2023, 23:43

Mă băiatule, un general chiar și *** are mai multă minte decât tine.

de aia generali aia pierd anual 2-3 milioane de euro din buget pentru ca sunt destepti? in loc sa ia 500 de mii pe an de la becali,mai bine pierd 2-3 milioane de euro anual. super destepti prosti generali.

1ianuarie
1ianuarie  •  12 August 2023, 23:43
Postat de vichart pe 11 August 2023, 18:29

pai o sa fie scoasa si se revine la denumirea de Steaua,o data cu desfiintarea clonei csa. ai vazut cum s-a prins ciolacu cu mainile de cap cand a vazut cat au consumat generali cu clona csa? o desfiinteaza astia pe clona csa si dupa poate fi scoasa denumirea de fcsb in afara legi si sa fie obligatoriu sa ii spui echipei din liga 1 Steaua.

Mă băiatule, un general chiar și *** are mai multă minte decât tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

frontline
frontline  •  12 August 2023, 19:46

***,macar Becali are si momente in care te face sa razi . Rachita asta e plin de ura si de prostie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează